Дневен хороскоп за 26 април

Седмичен хороскоп за всички зодии

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Във вторник подтиквате и Близнаци в кръга си да не отлагат трудни задачи. Някои Овни се впускат в размисли какво би станало, ако… Каквото – такова, вие имате енергия да се справите с пречките, а и влиятелни хора с желание ви подкрепят за работа, за уреждане на по-лични проблеми. Така че не губете време и действайте, печалби и издигане може да бъдат награда за усилията.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Уж намалявате деловото темпо, но ако с Деви изяснявате възможности за взаимодействие… Телците да подбират много внимателно хора, с които се обвързват, има и некоректни личности, които биха се възползвали от усилията им. Част от знака могат да разширят периметъра си на действие благодарение на хоби, предишни делови услуги. Хубаво е и да помагате на колеги, близки.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Този вторник трябва да упорствате доста в работата, а и Овни ще ви внушават да бъдете по-последователни. По това приличате на Раци. Все пак при Близнаците отслабват вчерашните влияния, натоварването намалява. Друг въпрос, че ако изберат да пътуват и да прекарват повече извън службата, после ще се чудят как да наваксат пропуснати печалби и ползи. Променете плана си.

РАК (21.06 – 21.07)
Във вторник като Близнаци трябва да следвате с търпение и упоритост деловите си планове, някои ангажименти са от уикенда. За група Раци денят ще е уморителен, но имат и добри шансове, да ги допълнят с бдителност. Други да обърнат повече внимание на домашните, вкъщи грижите са доста, вероятно някой се нуждае от подкрепа. Дамите се справят по-умело с нещата.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Вчерашното натоварване в работата дава добър плод, но все пак си знайте силите и се щадете. Лъвовете като Стрелци ще бъдат доволни от печалби и обществено внимание и в следващи дни. Предстоят промени, ако анализирате точно процесите, ще заложите на добра карта. Не харчете много, пари трябват за разширяване на дейност, за домакинството. Идеите си също ценете и пазете.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Този вторник предлага условия да се изясните с Телци, ако откриете допирни точки – сътрудничеството ще е от взаимен интерес. В доста случаи обаче Девите трябва да защитят позициите си с много документи, да търсят мнение на сериозни специалисти. Видите ли, че хората са безпринципни, действайте сами, можете да се справите със сложни проекти, а и стари приятели помагат…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Напрегнат делови вторник, но ако сте искрени, доста проблеми си докарвате сами. Везните да бъдат внимателни на път, с финанси и нови партньори, има риск от ощетяване, недоглеждате важни неща от припряност за печалби. Втори влизат в излишен спор, трети дразнят колеги и близки с прекалени претенции. Задачите ви са тежки, не пилейте енергия в завист и интриги, не носят плюс.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
И при вас затихват вчерашни влияния, време е да обмисляте нови делови проекти. Група Скорпиони бързат за печалбите, а е по-добре да действат предпазливо. Не рискувайте да възлагате част от работата на по-неопитни партньори, а ако в екипа се допускат грешки, гледайте да наваксвате поне отчасти несполуките. Внимавайте с тонуса, претоварване няма да е от полза.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Във вторник вие и Лъвове сте доста доволни от постъпления и шансове за кариера, но все пак изпипвайте детайлите. Част от Стрелците трябва да чакат покани за сътрудничество, ще им се да попаднат в по-перспективен екип, да се заемат с интересни проекти. Други се обвързват с малко познати партньори, скоро ще видят: не са сред умели и дисциплинирани хора, да не затварят очи.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Все още са в сила съветите от предишни дни да не говорите много за делови и лични намерения. Само някои Козирози ще видят условия за реализацията на стари и амбициозни планове, сигурно ще ги използват без бавене. Другите да си дадат отдих, да пътуват и да се срещат с близки, могат да подкрепят бизнес проектите им. Не отстъпвайте от принципи, последиците няма да ви радват..

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Във вторник се пазете от противоречия в деловата сфера, трудностите не са малко, мудното темпо в работата изнервя и други. Водолеите имат интересни идеи, но като няма условия да се разгърнат – да търпят. Втори от знака помагат на другите да се справят с лошо настроение заради интриги, неосъществени идеи. Каквото можете – направете, но да не ви заразят с черногледството си…

РИБИ (20.02 – 20.03)
Вторник дава добри възможности за реалисти, които не надценяват уменията си в работата. Рибите чуват и ласкателни предложения за доходни начинания, но усетът им подсказва – трябва да залагат на сигурно. За част от знака това е свързано и със стабилни партньорства, разбирателство с приятели и роднини. Щом тези хора ви подкрепят, можете да затвърдите успехи, а и да ги множите.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top