Дневен хороскоп за 26 ноември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Този четвъртък вие, Скорпиони и Риби можете да очаквате делови оферти. Част от Овните не бързат със стари задачи, но до края на ноември трябва да ги приключат. Друг важен детайл – предложенията за нова изява са примамливи, ала несигурни, някои само обещават печалби. Вечерта ще обсъждате нещата с приятели, може да се почерпите, но не пренебрегвайте отдих и възстановяване.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В четвъртък вие и Лъвове трябва да бъдете много внимателни в дела, за да запазите и укрепите служебните си позиции особено ако сте предприели промени през уикенда. Телците да си набележат точна програма за работа, влиянията се задържат и може би трябва да отложат идеите за пътуване. Ако идват нови оферти за дейност, проучете пазара по-добре, иначе ще се ощетите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Днес вие и Козирози си отвоювате по-печеливши позиции в екипа. Някои Близнаци доста са страдали, че околните не оценяват усилията им, шефовете не подкрепят техни идеи. Е, сега можете да обърнете нещата, нови хора ще ви разберат и ще ви дадат свобода за творчество. Ако трябва да мобилизирате и колеги, ще имате аргументи и с такт ще помогнете за преустройство на делата.

РАК (21.06 – 21.07)
В четвъртък вие и Деви се държите подчертано дистанцирано от спорове в екипа, които не са ваши. Раците имат какво да кажат по въпроса, но по-добре да преглътнат, може да объркат повече отношенията. Някои от знака май са склонни да обещават и да не изпълняват, това няма да хареса на шеф, клиенти. Дар-словото обаче много ще ви помага да се изявите в свободните професии.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този четвъртък вие и Скорпиони не споделяте нашироко идеите си, но като Телци полагате големи усилия да пазите и стабилизирате деловите си позиции. Лъвовете да работят в сътрудничество с колеги, познати, не е време за лични инициативи и самоизтъкване. Шефовете са оценили качествата ви, забелязват и сегашните усилия, скоро ще ви възложат по-отговорни неща, повишение…

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Днес като Раците няма да се намесвате в споровете на околните и без това работата ви нещо се бави. Влиянията се чувстват до неделя. Девите ще намалят темпо, срещат пречки, неразбирателство от страна на партньори и колеги. Внимавайте да не се нагърбвате със задачи, за които нямате умения или друга готовност, обичате да вършите и най-дребните неща с подчертана акуратност.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За четвъртък имате да уреждате куп делови въпроси, като Стрелци можете да се огледате за нови партньори. В сегашния екип Везните също ще имат голям принос за стягане на дисциплината и по-качествена дейност, с една дума карат околните да си свършат нещата по най-добрия начин. Е, ако сте по-резки, на място е и все пак мерете точно строгост и правдивост, имиджът ви го изисква.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В четвъртък под влияние на Лъвове не говорите за новите си проекти, но сте сигурни, че ще има оферти за изява. Ще карате и Овни да се държат нащрек. Скорпионите като Рибите да се доверят на нюха си в бизнеса, сега е добре да упорстват на старото място, да помагат на колегите в тяхната работа. Успехът ще дойде, а с него и вниманието на клиенти и шефове, оценяват ви по-високо.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
От 2-3 дни не сте съвсем наясно с деловата обстановка, но като Везни се замисляте за нови партньорства в тази сфера. При Стрелците това е типично напоследък, ще ги вълнува и до началото на декември. Не настоявайте на идеите си, не всички ги посрещат с разбиране и желание, а ако откриете нечий неволен пропуск, не шумете излишно. Не сте по-безгрешни, личи и ще се чуе.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В четвъртък не отбелязвате голям делови напредък, но като Близнаци се хващате с все по-печеливши задачи в екипа. Вечерта ще донесе приятни срещи и хубави вести на повечето Козирози. Денят обаче е напрегнат и не бива да налагате мнението си на колеги и партньори. Един-двама от тях могат да ви открият професионални тънкости, заедно с тях ще работите по-ентусиазирано.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Днес може и да отстъпите по някои делови въпроси, но утре позицията ви ще бъде твърда, постъпленията сигурни. Група Водолеи отлагат план за самостоятелна изява, имат финансови грижи и трябва да разчитат на стабилни доходи. Ще се справите, но и другите ви идеи да добри, благодарение на роднини и приятели ще намерите поле за дейност и дълго ще се радвате на признанието и печалби.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В четвъртък като Скорпиони и Овни ще видите нови привлекателни шансове за делова изява, но това да не става повод за спор с близки. Доста Риби са имали трудности напоследък, с разни маневри се измъкват от ситуацията, помагат и на близки. Далновидни сте и ако сте набелязали цел, не я забравяйте заради детайли. Важи особено за финанси, някои нека да бъдат по-пестеливи.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top