Дневен хороскоп за 26 септември

Седмичен хороскоп

Овен

Хората днес ще приемат думите ви прекалено близо до сърцето си. Затова е добре да се опитате да сте по-внимателни в изказа си. Опитайте се да си представите, че тези думи някой ги казва на вас.

Телец

Едно желание за промяна отдавна ви тормози. Вместо у вас да нараства недоволството и да си го изкарвате на околните, бъдете честни със себе си и започнете да действате. В противен случай може да се сърдите единствено на себе си.

Близнаци

Днес ще трябва да се вслушате в думите на другите. Колкото и да ви не ви се иска именно в тях ще се крият отговорите на много важни въпроси. Напълно възможно е чутото да не ви хареса, но това е ваш проблем.

Рак

Днес не стойте на страна. Бидейки в центъра на събитията, дори без да сте участник ще разберете много неща, които ще са полезни за вас. Бъдете внимателни със застудяването. Възможни да простуди.

Лъв

Днес не оставайте вкъщи. Вечерта задължително излезте сред хора, много хора. Може да смените няколко заведения. Сега ви е паднало. Ще спечелите много нови приятели и нови впечатления.

Дева

Днес обърнете повече внимание на детето ви. Началото на учебната година винаги е стресиращо и за него и за вас. Не се втурвайте във всяка извънкласна дейност, която ви хрумне. Преценете добре възможностите си.

Везни

Никога не знаем дали едно решение е правилно. Това показва само времето. Истината е, че обстоятелствата ви притискат и сте длъжни да действате. Иначе винаги има за какво да се съжалява.

Скорпион

Днес не бъдете вечната опозиция. Всъщност може и да бъдете, но освен моментното наслаждение това няма да ви донесе друго. А е добре да се мисли за бъдещите последици, понякога.

Стрелец

Днес ще имате ентусиазъм за 10-на. Къде обаче да го насочите ще ви е трудно да решите. Започнете с основната ви дейност – учение или работа и няма да сбъркате.

Козирог

Днес ще получите новина. Не самата тя обаче ще е толкова важна, колкото начинът, по който ще я научите. Спокойно може да игнорирате устните съобщения, но на писмените бележки обърнете особено внимание.

Водолей

Днес не се борете с чувствата ви. Няма смисъл, така или иначе ще ви завладеят изцяло. Ако обаче се изправите срещу тях ще се справите, а няма да им се дадете.

Риби

Ако днес поканите гости или самите вие бъдете такива, съвсем няма да ви е скучно. Не си отказвайте тези контакти и забавления. Имате нужда от тях, а околните – от вашата незаменима компания.

Източник: actualno.com

Подобни статии

Top