Дневен хороскоп за 27 ноември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
До началото на декември ви се струва, че сте на минус в партньорствата си и в начинания. Да, пада ви се да помагате и на колеги, и на познати, и на близки, но нали и на вас ви е драго, когато друг ви подкрепя в по-напрегнати моменти. Овните ще се справят със своите задачи, а и с изпитанията. Вечерта може да разпуснете с компания, не прекалявайте с нищо, имате нужда от тонизиране.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
При вас се задържат влияния от предишните дни, трябва да се съсредоточите в работата си, а и в началото на декември трябва да разпределяте много по-точно силите си. Не пренавивайте пружината, не ще изпреварите времето, не ще сте доволни и от резултата. Телците държат да изпълнят прецизно идеите си, да се погрижат за тонуса. Не налагайте мнение на другите, трябва да ги убеждавате.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Хубав финал на деловата седмица, вероятно сте доволни от свършеното, а и от спечеленото. Близнаците да не намаляват бдителността си до последната минута на работното си място, после ще обградят с внимание най-близките си хора, и те се радват на постиженията, а и на осигурените от вас удоволствия. Е, не пилейте пари за глупости, помислете как да стабилизирате сегашния успех.

РАК (21.06 – 21.07)
Финанси и партньорства ви притесняват до началото на декември, макар че хвърляте доста енергия да се справите с такива проблеми. Раците да бъдат изпълнителни и много дисциплинирани, ще повлияят положително и на колеги, познати, близки. Нищо чудно скоро шефовете да ви възложат по-големи отговорности, да нарасне престижът ви, приятелите да се умножат.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този петък вие и Скорпиони бавно и славно напредвате в деловата сфера, приятели и роднини помагат с каквото могат. И в началото на декември Лъвовете да избягват спор, дори да има поводи. По-важно е да се съберете с близките си, да се почерпите за постигнато. Не се хващайте на оферти за несигурни дела. И бъдете бдителни с техника и на път, пък и по-организирани.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
До края на седмицата търпеливо трябва да изясните доста важни въпроси, може да се наложи по-сериозно преустройство в екипа, в личната ви изява. Девите ще обмислят всяка стъпка и ще положат подобаващи усилия, за да постигнат колкото е възможно по-големи резултати. Някои от знака постигат отдавна набелязана цел, нови правомощия отговарят на професионализма им.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този петък вие не сте много доволни нито от личните си резултати, нито от дейността на колегите в екипа. Не коментирайте неща и хора, с които не сте съгласни. Везните ще намерят подкрепа за идеите си у колеги, които не са им близки, вероятно в бъдеще отношенията ще станат по-топли, нови изяви ще ги сдружат. Промяна в пряката ви дейност ще покаже колко още таланти криете.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В петък като Лъвовете уреждате по-бавно и с приятелски услуги куп делови въпроси. За Скорпионите е време за отдих, възстановяване, вероятно някои ще изберат и да пътуват. Организирайте стриктно нещата, иначе ще се наложи да плащате повече за услуги. С техника бъдете бдителни, изправна ли е, служи добре. Мнозина са доволни от свършеното и дохода, опазили са се от интриги.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В края на тази делова седмица като Водолеите сте пълни с енергия, идеи и ще искате да ускорите работата в екипа. Ала по-тактично, има риск да усложните отношения с колеги вместо да ги заздравите. Стрелците да заобикалят поводи за неразбирателство, а и да бъдат по-бдителни при практически затруднения. Убедите ли другите, че помагате и те да напреднат, нещата се обръщат лесно.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Време е да мислите за отдих и развлечения с близки, но вие сте си набелязали куп важни делови задачи и това въобще не ви притеснява. Група Козирози ще упорстват за изява и печалби, сега имат възможност да напреднат в кариерата и до последно ще се борят да я оползотворят. И близките ви имат претенции, някои дами да забравят строгостта у дома, да се видят с роднини и приятели.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В петък вие и Стрелци сте енергични, позициите ви укрепват и ако преди сте отстъпвали по важни въпроси, сега държите на мнението си. Водолеите да следват плана си за работа, идеите им са интересни, а и доходоносни. Хубаво е, че можете да съдействате и на колегите си, дори да не са ви най-близки. Във форма сте, а влюбените ще изживеят чудни мигове, може да се решат на брак.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Деловата седмица изтича, а вие не намалявате и за миг предпазливостта при изпълнение на служебните си задължения. Възникват пречки, напрежение с колеги. Рибите са търпеливи и ще избягват пререкания, важно им е да не загубят работното си място. Ще избегнете този риск, имате сериозни домашни отговорности и правите всичко близките ви да са спокойни, сигурни за доходи.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top