Дневен хороскоп за 27 октомври

horoskopa

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Във вторник се чувствате неуверени, като Скорпиони постепенно ще уреждате нещата, а и ще добивате по-голяма материална сигурност. Овните, които са имали здравословни проблеми, тръгват към подобряване и да полагат повече грижи за отдиха и укрепването си. После ще наваксате и с деловата активност. Не харчете безразборно, колкото и да сте сигурни в скорошни големи приходи.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Труден вторник, а вие усложнявате редица въпроси с непоследователността си. Доста Телци трябва да пътуват, за да уредят важни делови и лични неща, и да е внезапна командировката, да я подготвят колкото е възможно по-сериозно. В някои случаи зависите от твърде променлив шанс, ту печелите, ту губите, така че разумно преценете условията и не дразнете другите с прекомерни амбиции.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Този вторник вие, Деви и Лъвове трябва да се съобразявате повече с желания и планове на шефове, влиятелни хора. По дискретност сега Близнаците могат да се сравняват само с Риби и наистина не е редно да приказват каквото им дойде на езика. Едни прекалено рано оповестяват намеренията си, втори усложняват отношения с партньори и не е изключено да ги загубят. Не си вредете сами…

РАК (21.06 – 21.07)
От понеделник укрепвате деловите си партньорства, наистина има спорове, които можете да пресечете овреме. Сега Раците като Козирозите трябва да внимават с домашните, ще им се да се повеселят, но купон не се получава. Вие имате работа, стабилизирате бизнес, чакат ви пътища и задачи, така че искате да останете по-дълго вкъщи, да оправите битови неща. Кажете ясно доводите.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Във вторник ще внушавате и на Близнаци и Деви да се съобразяват повече с идеите и изискванията на влиятелни хора. Да, и при Лъвовете има известен риск от недооценяване, но след време нещата ще си дойдат по местата. За днес е важно да изпълните самостоятелно поръчките на шефовете, да докажете, че заслужавате тяхното доверие. Малко повишение и приход, но скоро ще растат.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Този вторник като Близнаци и Лъвове е добре да следвате указанията и идеите на шефове. Девите печелят от дисциплината си в работата, а им се ще да получат по-голяма самостоятелност. Ще стане, ала бавно – трябва да се доказвате пред клиенти, да убедите преките началници, че и те имат интерес от ваш проект. И колеги се мъчат да извлекат полза на ваш гръб, така че определете точно целта.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Приключвате задачи, започнати в края на миналата работна седмица и е време да се отдръпнете от „светската сцена”. Везните ще оставят колеги и познати да обсъждат колко много им върви. Имате късмет наистина, но той е в упорития труд, който хвърляте за изпълнение на сложните и спешните задачи, вместо да мрънкате колко ви тежи. Находчивостта ви пък харесва на клиенти и шефове…

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Труден вторник, Овните ви подсказват лека полека да уреждате делата си. Скорпионите да действат предпазливо, в екипи има доста желаещи да ги изместят. Не са ви равни нито по умения, нито по организираност, ще трябва време, та шефовете да вземат окончателно решение. Вероятно ще ви натоварят с нови отговорности, но вие носите на работа, а и колеги и клиенти ви вярват.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Време е да се заемете с въпроси, за които нямахте сили в петък. Стрелците имат амбициозни идеи за изява и печалби, ще хвърлят всичката си енергия за реализацията. Ще се преуморите, може и да си навредите. Особено господата, които пренебрегват задължения към дома и близки, ще берат ядове. Дамите са по-гъвкави, но пак ще лъснат дадените и забравени обещания, това не е добре.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Във вторник като Раци се пазете от спорове с близки, неразбирателствата бързо се задълбочават. Пък и защо са ви, преценили сте кой колко струва, не ви трябват използвачи и лицемери. Група Козирози са преглътнали старите разочарования и щети, сега имат по-други възможности за изява и печалби и леко дръпват напред. Много полезни са ви умения от хоби, някогашна дейност.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Труден вторник, вероятно трябва да се наемете и със задължения на колеги, познати и близки, като че ли вашите не ви стигат… Водолеите действат по съвест, а хитреците да не си правят сметка цял живот да лежат на гърба им. Скоро ще преориентирате стратегията си и ще стесните кръга на партньорите. Стремите се към печалби, а искате и време за усвояване на повече нови знания.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Във вторник вие и Близнаци не сте склонни да говорите за проблеми и планове, а и за делови начинания още не е време. Днес Рибите имат променлив късмет, но като че ли забелязват само успеха си. Работете старателно и с перспектива, иначе лесно ще загубите новите си позиции. Някои са много загрижени за неща на близки и приятели, чужда работа не могат да свършат.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top