Дневен хороскоп за 27 септември

Седмичен хороскоп от 1 февруари до 7 февруари

Овен

Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията ви е мълчалива и даже ще се скъпи да ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям.

Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо – съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

Телец

Трябва да помните, че излишната приказливост съвсем не ви е от полза. Напротив, днес е най-добре да говорите колкото се може по-малко. Особено важно е, да не откровенничите с малко познати или случайни хора. Всичко, което им кажете, обезателно ще бъде използвано срещу вас.

Възможно е влошаване на самочувствието, като особено уязвими ще бъдете през втората половина на деня. Ако скоро сте боледували, направете всичко възможно и си отделете повече време за път. Денят е изключително неподходящ за посещения на многолюдни сбирки, и за участие в светски мероприятия.

Близнаци

Ако не ви е трудно да бъдете добри, не вършете необмислени неща с парите, с които разполагате. Постарайте се да контролирате своите чувства и не поставяйте под ударите на горещата си ръка тези, които случайно ви попаднат.

И не забравяйте , че храната се превръща в тлъстини, ако е без мярка. Затова сутринта хапнете малко. Отделете повече внимание на семейството си и домашната работа, но ако сте уморени, не се захващайте с нищо сериозно.

Рак

Мислите ви са заети от лека интрижка? Съвсем не. Безпокоите се, че човекът, за когото често мислите, може да си играе с вашите чувства, защото просто не можете да повярвате в реалността на ставащото. Опитайте се да поговорите откровено и му разкажете за това, което ви е на ума. Нищо не може да се отгатне! Може би Вие сте точно този човек, за когото вашият събеседник отдавна си е мечтал, и именно вие ще успеете да осмислите живота му, както никой друг!

Лъв

Днешният ден ще постави пред вас проблеми от личен характер, и никой няма да може да ги реши заедно с вас или вместо вас. Освен това и вашия любим човек няма да ви бъде помощник по този въпрос, поради което звездите препоръчват да не разчитате на никого, а всичко да свършите сами , според своите сили.

Дева

Денят е сложен, но не е безнадежден. Ако съумеете да направите правилна отганизация на труда и умело да раздавате указания , ще постигнете дота, макар че за сега главната цел все още не може да бъде подтигната. Много добър ще бъде денят за вас, ако започвате работа на нова длъжност. Това ще ви даде възможност, да покажете своите добри страни.

Отношенията в семейството ще бъдат спокойни и хармонични, и може да разчитате на подкрепа и помощ от близките си. Плодотворно ще бъде обсъжданети на съвместни планове за бъдещето, независимо дали става дума за организиране на съвместна почивка, или за голяма покупка.

Везни

За съжаление днес професионалните перспективи не са много добри: вероятността за загуби е много по-голяма от тази за успех. Има шанс да преодолеете отдавнашни разногласия с деловите си партньори, но за тази цел ще се наложи да направите доста компромиси, както и да се откажете от много от своите планове.

Не бързайте да сключвате дългосрочни договори: скоро ще се появят обстоятелства, благодарение на които ще можете да ползвате по-изгодни условия. За всички ще бъде трудно да избегнат необмислените постъпки, тъй като денят ще бъде изпълнен със съблазни и изкушения. Половинката ви може да се окаже, че ревнува.

Скорпион

Скорпиони – жени, на вас днес ще Ви провърви необичайно много! Тази симпатична блузка, която видяхте при своята приятелка, в близкия магазин съвсем не струва скъпо. Идете там с половинката си – и ще получите съвет да си купите и нещо по-хубаво! Нали никога не сте се съмнявали във вкуса на своя любим човек, не е ли така?

Стрелец

Днес ще се проявите като не особено разбран човек. Това може да предизвика съвсем естествено раздразнение и ако не разрив, то поне голям скандал. За да се избегне такова развитие на събитията, трябва да направите всичко, което се изисква от вас, без да вниквате в подробностите, и без да се опитвате да осмислите ставащото.

Козирог

Денят ще бъде много плодотворен, ако предварително си направите план за действие и се придържате към него. Успехът ви ще бъде най-голям, ако дори при неблагоприятни условия постъпвате според своите виждания, без да взимате под внимание нито уговорките, нито заплахите.

Разчитайте на себе си, защото дори и да ви откажат помощ, ще съумеете да се справите самостоятелно с трудностите. Възможни са разногласия с любимия човек. Отложете решаването на сериозните въпроси.

Водолей

Денят ще ви предостави практически неограничени възможности в сферата на удоволствията, радостите и развлеченията. Да се поглезите – това е задачата за днес,за решаването на която трябва да се отнесете с цялата си сериозност. Позитивните емоции няма да ви бъдат излишни.

Ако сте Водолеи – родители, ще имате особено много грижи с децата. Проблемите им ще станат ваши и ще се наложи незабавно да предприемете сериозни мерки. Не са изключени и проблеми с други представители на по-младото поколение.

Риби

От вас се изисква предвидливост и отговорно отношение към решаването на ежедневни въпроси. Настъпил е момента, когато всеки, дори и най-незначителния пропуск, може да се отрази изключително негативно на по-нататъшното развитие на събитията. Трудничко ще ви бъде, да намерите общ език с близките си и ще ви се стори, че те просто нямат време , за да ви изслушат внимателно.

Ще се появят интересни идеи, отнасящи се до смяна на имиджа и гардероба ви. Не си заслужава да бързате с тяхната реализация. Обмисляйте всичко както трябва, преди да се решите на радикални промени.

Източник: mariaasenova.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top