Дневен хороскоп за 27 януари

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда вие и Лъвове потъвате в детайли, иска ви се шефът да оцени професионализма ви. Овните да не демонстрират излишна смелост, някои обстоятелства затрудняват изявата им, а и началниците имат съвсем други грижи. Бъдете по-търпеливи и не се мъчете да изпреварвате колегите по втория начин, и те имат принос в успех на екипа, и силите ви са почти равни.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Мислите за начинания, но още не е момент да задействате деловите си идеи. Едни Телци се възстановяват след здравословни проблеми, втора група май са прекалили с купони и други развлечения. Трети имат да изглаждат отношения с близки и познати, без тяхната подкрепа работата няма да тръгне или не им е комфортно от стари спорове. Е, усилията ви са упорити, резултатът ще е висок.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тази сряда като Девите не сте в много стабилна делова позиция, но ако привлечете колеги и познати с идеи, ще се справите с доста трудности. Само че Близнаците да не забравят старата мъдрост: помогни си сам, за да ти помогне и Господ. Не е нужно дълго да се жалите на околните от служебни и финансови проблеми, искайте им услуги по силите им и се пазете от грешки.

РАК (21.06 – 21.07)
Днес Водолеи ви подсказват да се заемете с някои лични неща, вероятно и домашни задължения чакат, а на вас не ви се ще. Раците са доста критични към колеги и близки, обаче сега не е момент да назидават, да обвиняват. Обединете сили около важните задачи, помагайте с каквото можете. Вашата работа ще кара и другите да бъдат стриктни, да се учат. Ала не отслабвайте бдителността.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Тази сряда като Овни изпипвате всеки детайл в работата. Не става бързо, но разчитате и на услуги на близки и особено Деви. Стрелци обаче не мислят така. Лъвовете да си подбират внимателно хора за екип, а ако идеите им се натъкнат на пречки – да изчакат с реализацията. За поддръжката на техника слушайте специалисти, иначе от много старание може да объркате нещата още.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В сряда като Лъвове разчитате на съдействие от близки и познати, така трябва доста време за уреждане на някои неща. Стрелци са на по-друго мнение. Но Деви и Близнаци не са в силна служебна позиция, при първите влиянията ще растат. Не подценявайте проблеми с тонуса, а ако имате да черпите – черпете с мяра. Времето ви трябва за отдих, за подготовка на нови изяви, не го пилейте…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сряда ви амбицира за изява и доходи, но само хубави идеи и голяма упоритост не стигат. Причината? Везните днес нямат подходящ екип – колегите теглят чергата към себе си, склонни са да правят номера. Не бързайте да сменяте работата, а и не коментирайте ядовете си пред шефове, роднини, едва ли ще помогнат. Скоро ще имате по-добър шанс за печалби, сега се пазете от клюки.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В сряда възникват доста шансове за осъществяване на ваши идеи, идват и делови оферти. Скорпионите да разпределят правилно силите си, а и да преценяват предложенията по-критично. Не е време да се хващате за първото попадало ви нещо, ще има и по-изгодни възможности за работа и кариера. За необвързаните – запознанства и обещаващи връзки. Ще ви радват добри вести.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Тази сряда няма да слушате Лъвове и Деви, ако ви съветват по-бавно и с услуги от близки да уреждате делата си. Стрелците сега имат добри шансове за изява и печалби, няма да протакат оползотворяването. Разширявате кръга на приятели и сътрудници и това е важно, понеже улавяте и някакви женски интриги. Няма да ви спрат и обезкуражат, а с повече съмишленици е по-ведро.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
И вдругиден ще разчитате на благотворни условия в работата, изявите и постъпленията са ОК. Дали Козирозите да не се огледат и за по-перспективни партньори – днес шефове им възлагат отговорни задачи на път и в службата, втори получават възможност да организират важни социални проекти, трети правят сполучливи вложения. Радват ви пари, но не бива да са на първо място.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В сряда напомняте и на Раци за домашни и лични задължения, но те не са на ваша вълна. Група Водолеи имат служебни огорчения, но с достойнство ще се оттеглят и ще формират нов екип, с който ще работят по-плодотворно и добре. Други получават подкрепа от шефове, за да изпълнят смелите си идеи, за целия колектив е доходно. Дръжте се далече от хора, дето гледат само себе си.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Днес доста неща ви притесняват в работата, най-важни са партньорството и финансите. Рибите внимателно да анализират ситуацията, някои от задачите им изискват повече упоритост и търпение, шансът не се усмихва веднага и на всеки. Ще ви провърви, ако действате стриктно и умело по задълженията си, а за да заздравите и връзките си с околните – помагайте и за техния напредък…

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top