Дневен хороскоп за 28 август

Овен

Вие и Раци разчитате на съдействие от хора, с които не сте много близки. Влиянията се задържат до първите дни на септември, доста Овни успешно решават най-трудните си делови проблеми. Разкъсвате обръч на неразбиране, който е стягал душата ви, дано не търсите реванш с конкуренти, които са се оказали по-слаби. За по-лични неща днес имате твърде хубав шанс.

Телец

Петък ви настройва за по-широко сътрудничество, в работата се откриват доста възможности за кариера и печалби. Естествено, Телците няма да искат да изпуснат никоя, пълни са с енергия и амбиции, пък и идеите им са добри. Сега инициативите носят бонуси, ще сте доволни и от доходите, и от колегиалната подкрепа. Е, вечерта е уместно да отделите повече време за приятна почивка.

Близнаци

За петък не си набелязвайте твърде много задачи в работата, даже по-отдавнашни и добре подготвени проекти ще ви се видят трудни. Но пък група Близнаци могат да разчитат на помощ от свои шефове и влиятелни познати, подсказват им навреме ефективните ходове, ориентират ви в сложна ситуация. Често общуване с деца и внуци ще се окаже най-разтоварващо за уморените.

Рак

В края на тази делова седмица като Овните трябва да приемате услуги на колеги и познати, с които не сте най-близки. Идеите им не са лоши, можете да подкрепите техни начинания. Раците се радват повече на съвети и услуги от шефове и влиятелни близки, някои получават нови възможности за кариера. Подхождате с такт, но по-упорито към тях, събирате сили за изява и печалби.

Лъв

Уморителен, но хубав финал на деловата седмица. Повечето Лъвове ще отчетат: усилията им са дали видим резултат. Едни са се нагърбили с допълнителни трудови ангажименти, втори са свършили куп служебни неща, макар че главната им грижа са били домашни ремонти и проблеми на близки. Ако има как – вземете кратък отпуск, починете и ще работите още по-добре.

Дева

От четвъртък трябва да действате по-внимателно и отстъпчиво с околните, но днес май не ви се ще. Е, Стрелци ще ви напомнят да проявявате и гъвкавост. Дано Девите послушат, в редица случаи опоненти и конкуренти са променили мнението си, готови са даже на сътрудничество. Упоритостта ви в работата е оценена от колеги и шефове, клиенти не крият задоволство. Затвърдете успеха.

Везни

Днес вие и Козирози не говорите много за бъдещите си планове, но бихте се чувствали къде по-добре, ако разчитате на сигурни делови партньори. Част от Везните са напълно уверени в убедителната си изява и печалби, вероятно е обаче работата им да е свързана с повече пътуване, общуване с непознати хора. Други вечерта готвят купон, отдихът си е отдих, ала нека да е смислен.

Скорпион

Вашият петък е по-тежък, вероятно и защото гоните доста амбициозни цели или се нагърбвате с посредническа роля в споровете на околните. Много Скорпиони ще преживеят напрегнати моменти, но преодолеят ли рискове и ядове, бързо ще отпускат душа. Добре е, че бързо можете да забравите някои спорове, при домашни напрежения е и нужно, с половинката си имате радости.

Стрелец

В петък вие и Деви трябва да проявявате повече гъвкавост, макар че ви се иска по-бързо да променяте нещата в службата и вкъщи. Стрелците да внимават за опити за ощетяване, занапред ще им бъде добър урок как да организират свои партньорства. Сега и вие допринасяте за усложненията с припряност и липса на постоянство, ако друг ви помага. Упорствайте по плана си без надценяване.

Козирог

Този петък вие и Везни няма да споделяте нашироко идеите си, виждате, че не е момент за начинания. Група Козирози да се пазят и от интригите в екипа, въртят се клюки, някои са потърпевши от клевети на колеги. Макар и за кратко, ще трябва да премълчите, после ще докажете правотата си. Крепи ви обичта на домашните, а и първите хубави резултати от отдавнашен проект.

Водолей

Вашите неща се подреждат, но доста бавно. Много Водолеи ще се мъчат да помогнат и на близки, ала да не допускат обичта към тях да ги заслепява, щом е за работа – да държат на професионалните си принципи и критерии. Част от знака приемат промените в деловата сфера като заплаха за кариерата си, а кой знае дали те не ги тласкат в изненадваща, но също много плодотворна посока.

Риби

Запазват се влиянията от понеделник, пречките в работата изискват да се съсредоточите максимално в задачите си. При повечето Риби се усеща, че конкуренцията в екипа става по-ожесточена, те да не дразнят колеги и шефове с излишни амбиции. Дръжте на дисциплината, качеството и точността сега са най-авторитетна препоръка, а някои са разсеяни, тревожни, нека се овладеят.

Източник: dunavmost.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top