Дневен хороскоп за 28 декември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Началото на тази работна седмица е по-напрегнато, вероятно заради многото празнични дни през миналата. Овните да не се предават, откриват им се добри шансове за изява и печалби, ако се колебаят и размотават – ще ги пропилеят. Някои не се чувстват във форма, но бързо ще се стегнат и ще преодолеят това състоянието, и най-малките делови успехи ги окуражават и зареждат с енергия.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
И за вас понеделник е труден, нещата не вървят гладко, гласът ви в деловите екипи не се чува. Телците да не настояват на мнението си, и сега могат да прокарат някакви идеи с гъвкавост и отстъпчивост, а след време ще имат подкрепата на дами и ще могат да направят доста повече за реализацията на проекта. Бъдете търпеливи и не поемайте ненужен риск, не е време да грешите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Понеделник или не, връщате се към финансови теми от миналата сряда. Раци също ще ви подтикват да бъдете внимателни с парите. Близнаците наистина трябва да действат предпазливо, в деловата сфера се въртят интриги, колеги правят номера. И вие не се отпускайте да търсите на баницата мекото, наблюдават вашата работа и ако ви уловят в нечестна игра, няма да ви простят.

РАК (21.06 – 21.07)
Започвате нова делова седмица, няма как да се върнете веднага към домашните грижи от предишните дни. Раците имат проблеми с финанси и партньори, да подтикват и Близнаци да бъдат предпазливи. Може да не получите подкрепа, каквато очаквате, но ако упорствате – ще се справите с делата си. Не е време за флиртове, така че не пилейте време и енергия извън своите преки задължения.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Едва ли сега ще се ще се връщате към теми, които сте изяснили с близките си през предишните дни. Избягвайте и спорове с Деви. Лъвовете разчитат много на късмет, той не им липсва, но и предпазливост ще им бъде от полза. Някои от плановете си трябва да поотложите, околните не възприемат сериозно идеите ви, може да възникнат пречки, интрига да се завърти. Бъдете пестеливи.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В понеделник вие се стремите да уточнявате някакви стратегии, но Лъвове не са на ваша вълна. Е, Девите да си гледат своите задачи и интереси, за тях се отварят добри възможности за кариера и печалби. Част от знака може да тръгнат на път, ако е свързан с работата – също обещава високи постижения. Не се колебайте, не протакайте, време е за енергични усилия и находчивост…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този понеделник вие и Стрелци имате да уреждате куп административни и делови проблеми. Везните не се плашат от възможните пречки, но ако могат да помогнат на Риби – да го сторят, те са в по-трудна ситуация. Ще се справите с обективни задръжки, а и с колегиални интриги. Важно е да повдигнете малко духа си, преодолявате стари проблеми и е приятно да работите с настроение.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Хубав понеделник, но ще ви се види тежък след толкова празници. Пък и група Скорпиони действат доста импулсивно по професионалните си проекти, а работата изисква подготовка, старателно изпълнение на хубавите идеи, често и по-голямо търпение. Все пак не се колебайте, шансовете, които носи денят, трябва да бъдат оползотворени оперативно, после ще гледате удоволствията.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В понеделник вие и Везни трябва да подредите по-добре делови, финансови и административни въпроси, предвиждате притеснителни промени. Стрелците да не бързат, вероятно е неразбиране с близки, в екипа се вървят интриги, не е изключено и техниката да им създаде повече грижи. Ще се оправите и в тази ситуация, тактично говорете с околните. Ако не слушат, за тяхна сметка си е.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Хубав, но труден понеделник, поставяте си твърде високи цели в работата. Козирозите ще упорстват за изпълнение и на най-незначителните задачи, а вечерта ще обсъдят свършеното с приятели, някои ще им подхвърлят чудесни идеи за изява и печалби. Част от знака правят интересни запознанства, ще са им от полза за бъдеща дейност, може да получат оферта и за обществен пост.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
От началото на седмицата ви обзема нетърпение да свършите колкото се може повече в службата и вкъщи, но все пак някои неща не могат да станат преди сряда. Едни Водолеи трябва да обмислят отново плана си, може би условията се променят по-бързо от очакваното. Други ще обединят колеги и приятели в екип, предлага им се чудна възможност за изява и печалби, хич няма да чакат.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В понеделник се натъквате на пречки в работата, но в сътрудничество с Везни може да получите компетентна и навременна помощ. При Рибите влиянието се задържа и утре, да не бързат със спорове и сръдни, сега е важно да намерят посредници даже за формиране на екип със стари колеги и приятели. Идеите ще станат по-приемливи за хората, на които държите, така печалбата е двойна.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top