Дневен хороскоп за 29 октомври

Седмичен хороскоп февруари

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Като вчера трябва да проявите повече търпение за нови планове и инициативи, до началото на ноември няма да имате благотворни условия. Група Овни май малко са се отпуснали – работата им е рутинна, нямат хъс за промени. Така няма да привлечете по-перспективни партньори, а и в най-познатите дейности може да допуснете рутинни грешки. Не си го позволявайте, имиджът е важен.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Днес се вглеждате във всеки детайл, ще заразите и Стрелци с взискателността си. Само че Телците да се владеят, някои бързо се разочароват от партньори и колеги, товарят се с общи грижи и отговорности. Ситуацията носи не лоши възможности за печалби, но не е време за път. Съсредоточете се в свои задачи, а другите ще се оправят с техните, пък после ще мислите за нови партньорства.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В четвъртък вие и Деви не сте съвсем наясно с обстоятелствата в деловата сфера, но ще намерите начин да се изявите, да спечелите добре. Едни Близнаци са готови да усвояват още знания и умения, ще е нужно за бъдещата им дейност. Втори се готвят за решителни стъпки в личния живот, съжителството ще бъде хармонично. Трети разчитат на влиятелна подкрепа, умело я намират.

РАК (21.06 – 21.07)
Този четвъртък упорствате много по делови и лични задачи и ще останете доволни от резултатите. Някои Раци трябва да се запасят с търпение, роднини им късат нервите със съвети и прищевки. Вие сте прави, но и общуване трябва да се поддържа, така че… усмихвайте се. Други ще отклоняват приятелски съвети, не са настроени авантюристично. Знаете на кого можете да разчитате.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В четвъртък вие и Деви не сте склонни да се връщате към стари делови планове. При Лъвовете влиянията се задържат, прилив на сили за изпълнение на амбициозни задачи ще почувстват в началото на ноември. Може да търсите партньори, сътрудници, да са умели и дисциплинирани, не цепите басма даже на приятели. Някои са влюбени и им се ще по-дълго да са само с избраника си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Този четвъртък като Близнаци трябва да се изясните някои делови проблеми. Не е време вие и Лъвове да се връщате към стари идеи и уговорки, при Девите влиянията ще се чувстват и утре. Но като методични професионалисти ще откроите най-важните задачи и ще упорствате по тях, може да поискате и съдействие от влиятелни хора. Постепенно ще набележите по-ефективен план.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Хубав четвъртък, късметът ви съпътства и в работа, и при уреждане на лични неща. Везните ще останат доволни от своите печалби, но е далновидно да подкрепят и колеги, и близки да си пооправят бюджета. Не пилейте средства, а и не мислете само за печалбите – зарядът на деня е силен, важно е вие да направите категорични стъпки към по-мащабни изяви, да помагате и на децата.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Днес имате и идеи, и шансове за изява и печалби, но първо трябва да се нагърбите с балансираща роля в екипа си. Колеги и партньори не са добре организирани, Скорпионите могат да внесат повече яснота по задачите, да разпределят ефективно силите, шефовете ще отчетат и възнаградят техния принос. Бъдете по-сдържани, понеже думите може да нараняват незаслужено.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В четвъртък по примера на Телци потъвате в детайли. На път или в работа с информация това е важно, организирайте по-добре времето си, за да не се окаже, че не сте свършили важни служебни или делови неща. Стрелците са склонни към авантюри сега, смятат, че ще могат да наваксат пропуснато в рутинните си задължения. Не е така, не рискувайте и се грижете за техниката.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Хубав четвъртък, особено в колективни начинания ще получавате осезателна подкрепа от колеги, партньори, познати и близки. В редица случаи Козирози даже няма и да молят за услугата, околните виждат какво старание влагат в работата, а и какво ги мъчи. И вие постъпвайте така, понякога упорствате на мнението си, а има различни начини да изпълните желаното, и то по-бързо…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Благодатен четвъртък, ако се запасите с търпение. Водолеите имат хубави идеи за професионална и обществена изява, но се налага надълго и нашироко да уговарят евентуалните партньори кое как следва да става. Какво да се прави, хората са такива, а вие не умеете да си правите самореклама. И за лични неща най-близките не приемат веднага желанията ви, но с кротост ги убеждавате.

РИБИ (20.02 – 20.03)
За четвъртък имате доста работа, но в деловата сфера не ви върви особено. Рибите да анализират нещата, може би са прицел на интриги и трябва да отговорят елегантно, но категорично на авторите. Други са по-колебливи и макар че имат добри идеи, те няма да се реализират без усилия. Разчитайте на подкрепа от близки, вероятно половинка и родители ви подсказват решението.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top