Дневен хороскоп за 29 юли

ОВЕН

Много от вас няма да се съобразяват с мнението на другите, особено с техните чувства и мисли. Контролирайте емоциите си, не проявявайте егоизъм, за да не провокирате недоброжелателите си. Решително преследвайте високите си цели. Денят е особено благоприятен за творчество или обществена дейност. Някои битови проблеми може да изискват незабавната ви намеса. Избягвайте конфликтите с роднини или деца.

ТЕЛЕЦ

Неприятен ден, изпълнен с илюзии, измами и недоразумения. Интриги и неприятни срещи ще внесат напрежение на работното място. Внезапни и непредвидени разходи ще натоварят бюджета ви. Депресия или нервно напрежение, понижено настроение, понижена енергия ще ви пречат да се справяте с ежедневието си. Откажете се от някои финансови разходи, има вероятност от прекомерни загуби или кражби.

БЛИЗНАЦИ

В професионално отношение нещата се развиват добре за вас. Особен финансов приход не се очаква и затова ограничете разходите си., дори да се откажете от някои удоволствия. Въведете ред в някои дела, свързани с недвижимости. В отношенията си с партньорите си бъдете внимателни, изключете агресивните действия и емоции. Те няма да ви донесат успех, а само раздразнение.

РАК 

Уморени сте от ненужни връзки и скучна работа. Направете преглед на ценностите си и се отървете от излишните отношения и заробващи задължения. Колкото по-лек е товарът ви, толкова по-лесно ще вървите напред. Проявете най-добрите си качества, за да се придвижите нагоре по професионалната стълбица. Вашата интелигентност, отговорност и проницателност ще бъдат забелязани от когото трябва и непременно ще ви донесат дивиденти.

ЛЪВ

Напрежение и взаимно недоверие ще усложняват деловите партньорски отношения. Ако чувствате, че не сте способни на компромис, по-добре прекратете отношенията. Така или иначе вече има взаимно недоверие и ползотворно сътрудничество не е възможно. Вероятни са сериозни грешки при оформяне на документи , посещения при ръководството или държавни институции ще са безрезултатни.

ДЕВА

Днес ще ви бъде по-комфортно да работите в уединение. В професионален план ще постигнете значителен успех, който ще бъде забелязан. Не проявявайте натиск върху събитията и партньорите си, това ще стане източник на безкрайни конфликти. Някаква студенина и отчужденост цари в отношенията ви с близките ви хора. Откровен разговор ще разтопи леда между вас. Проявете сдържаност, още един конфликт няма да ви помогне.

ВЕЗНИ 

Бурни емоции и усещания бушуват в душата ви, независимо от демонстрираното външно спокойствие. Ако не искате да говорите с близък човек за това, заниманието с любимо нещо, изискващо вниманието ви, ще ви помогне да възстановите вътрешното си равновесие. Настъпва период, в който предстоят важни промени в живота ви. Не пропускайте шанса си. Съветите на близките и приятелите ви ще ви помогнат да вземете правилното решение.

СКОРПИОН

Успех ще имат тези от вас, които проявят отговорност, дисциплинираност, организираност и изпълнителност. В отношенията с близките ви пречи чувство за вина. Извинете се ако мислите, че това ще ви помогне да се вземете в ръце. Контактите с чуждестранни партньори ще се развиват свзаимна полза. Използвайте благоприятната възможност за далечни пътешествия, разширяване на кръгозора и интересни запознанства.

СТРЕЛЕЦ 

Денят е подходящ да прецените резултатите от своята дейност и материалното си благоссътояние. Ако резултатът не ви харесва може да потърсите нови източници на доходи и да съставите планове за по-нататъшното ви професионално развитие. Старайте се да не давате и вземате пари на заем, да теглите кредити.  Отношенията ви с партньорите ще се развиват успешно само ако се избавите от вашите предрасъдъци  и субективни оценки.

КОЗИРОГ

Личните взаимоотношения днес ще заемат голяма част от мислите и времето ви. Определете допустимите граници на поведение и не ги прекрачвайте. В противен случай ще се наложи да вземете крайни решения. Амбициите и честолюбието трябва да бъдат прикрити с обаяние и доброжелателност. Проявете сдържаност, защото вероятните конфликти няма да се разрешат във ваша полза.

ВОДОЛЕЙ 

Интересни срещи, обмяна на опит, примамливи предложения и изгодни поръчки ще изпълват ежеднвеието ви. Смело започвайте всяка работа и успехът ви е сигурен. Самобладанието и хладнокръвието при вземане на решения ще са ви от полза за крайния резултат. Не изпускайте възможността да оцените високо помощта и подкрепата на любимия човек. Отделете му подобащо място в сърцето си.

РИБИ

Днес ви очаква известно подобрение във финансовите дела. Ако имате желание да направите известни промени в живота си моментът е подходящ да започнете осъществяването им. Не се колебайте и вземайте важни решения дори да ви се струват малко рисковани. Направете си ясен план на действие и стриктно го следвайте. Успехът няма да закъснее.  Променяйте себе си и животът ви ще се промени.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top