Дневен хороскоп за 3 декември

horoskop435

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък вие и Стрелци избягвате спорове и особено с по-влиятелни дами в деловата сфера. Овните остават под това въздействие до вторник, ако имат по-дългосрочни проекти, да уговорят точно с партньори и колеги кой какво ще върши, околните се настройват за лесни победи. Пазете се от интригите, които се въртят в екипа, ще усложнят отношения, а и ви откъсват от спешните неща.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Труден четвъртък, задачите ви в работата са доста или по-сложни. Телците много зависят и от организацията, плановете на шефовете, но ще намерят начин да се впишат с интересни начинания. Шансовете ви са мимолетни, но вие упорствате и вечерта ще бъдете доволни от постигнатото и спечеленото. Е, някои дами ще получат и укори, че са подценили домашни неща, но няма как…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За четвъртък имате доста задачи, а гоните и нови шансове за изява и печалби. Хубаво е, че Близнаците ловят и малки възможности, ала все пак трябва да се съсредоточат в практическата работа, да бъдат и по-последователни. Ще се ориентирате точно и няма да пилеете силите си. За някои идеи още не е време и няма да ги споделяте даже с по-близки хора, първо добре да се подготвите.

РАК (21.06 – 21.07)
От края на ноември се трупат по-сложни делови ангажименти, но работата не ви плаши. Група Раци гледат на нея като на възможност да усвоят още знания и умения и трябва да се признае, усъвършенстват се все повече. Някои още днес ще жънат плодовете на усилията си, други засега се радват на растящото уважение на околните. Оценявайте обективно приноса си, а парите ще дойдат.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В четвъртък не е време за изясняване с колеги, клиенти, познати, пък и близки може да създават проблеми. Лъвовете не позволяват на околните да знаят какви притеснения имат, няма да се месят в чужди спорове и проблеми. Бъдете по-внимателни с парите, щедростта ви понякога надхвърля разумното. Ако уловите шанс, отделяйте печалби настрана, не е време за никакви авантюри.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Този четвъртък Стрелците ще изискват по-голяма изпълнителност в работата, но вие имате куп грижи и май няма да сте съгласни да се запази статуквото. И все пак си копайте лехата тихо и кротко, имате финансови проблеми и не е уместно да рискувате с начинания, партньорства. Някои Деви да внимават с близките, не е време за смяна на екип и задачи, а за отдих, анализи, още идеи.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В четвъртък работа може да ви отведе сред нови хора, надалече от обичайните места. Везните са общителни, ще завържат познанства и приятелства, макар че част от околните нямат техния опит, умения. Ако в бъдеще пак действате заедно, лидерството ви в екипа е сигурно. Не напирайте да сменяте деловите си ангажименти, сегашните ви допадат, ще разширете влияние и пълномощия.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
От началото на месеца трябва да обръщате сериозно внимание на уреждане на делови и финансови въпроси, така ще си спестите притеснения в бъдеще. Част от Скорпионите не са доволни от развоя на нещата напоследък, да си извлекат поука, но без да драматизират. Ако се смятате жертва на интриги в екипа, има начин да противодействате, направете си извода и пресейте хората в кръга си.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В четвъртък трябва да заложите на по-голяма изпълнителност, а близки Деви не харесват този пример. Стрелците като Овните да се пазят от противоречия с шефове и влиятелни партньори, денят ги изправя пред куп предизвикателства. Време е да балансирате връзки с колеги и приятели, да помагате да се изяснят. Точно разпределение на задачи позволява да направите и нужните ви запаси.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Четвъртък подсказва да поддържате равномерно темпо в работата, но да не подценявате срокове, качество. Може да възникнат спорове с колеги, които са на вълна за отдих, посредници ще помогнат да изгладите нещата. Козирозите са предпазливи, ще се погрижат екипът да не подценява рисковете в общата дейност, ако зависят от покровители – ще привлекат подходящите личности.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този четвъртък и вие трябва да избягвате спорове, вашите неразбирателства са с близки и бързо ще се усложняват. Водолеите трудно правят компромиси, но сега така могат да запазят финансовото си спокойствие или да привлекат помощ от роднини, ако не са сигурни, че ще се справят само с бюджета си. Вечерта отдъхнете с компания, свободните сърца може да срещнат своя човек.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Четвъртък е добър за работа и особено за общуване с клиенти, партньори. Рибите имат хубави идеи за изява и печалби, леко ще привличат съмишленици. Е, значи трябва да помислите и как да организирате съвместната дейност, да прецените кой с какво точно ще бъде полезен в нея. Не подценявайте ничии недостатъци заради симпатии, любов. По-възрастни хора ви дават умен съвет.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top