Дневен хороскоп за 3 май

ОВЕН (21.03 – 19.04)
За вторник имате амбициозни планове като Везни, но трябва да се пазите от спорове с околните, които не споделят идеите ви. Трябва да се признае, че намеренията ви са добри, не ви липсва находчивост, ала прекалената активност дразни колеги и партньори, буди подозрения у клиенти. Та по-кротко! Овните обичат приключенията, сега неподготвените начинания може да ги поощетят.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Хубав вторник и ще трябва да постегнете и колеги, и близки за изпълнение на обичайните делови и домашни задължения. Телците са обективни, но да бъдат и по-тактични, на околните сега не им е по сърце да упорстват в работа, да изпипват детайли. Е, и да ви се разсърдят, скоро ще им мине, добри резултати са от полза за всички. Гледайте ваши задачи да не изостават заради чуждите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Връщате се към проблеми от петък, упорствате в работата си, но и ефектът е очевиден. Близнаците сега имат пълната подкрепа от шефове, в някои случаи ще им възложат по-високи отговорности, задачи на път. Упорството ви ще бъде възнаградено и с добри постъпления, и с шанс за напредък в кариерата, днес късметът е с трудолюбиви и далновидни. С аргументи печелите спорове.

РАК (21.06 – 21.07)
Този вторник като Деви се натъквате на трудности в работата, но покрай тях се откриват и нови възможности за изява. Раците да действат в екип с приятели и познати, другите днес са по-силни в идеите. Можете да помогнете за добра организация и затопляне на атмосферата. Едни не са доволни от резултатите си, но каквото си докарат – това е. Втори се отдръпват след направена услуга.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Във вторник вие и Козирози трябва да изясните проблемите, после ще се хващате с нови задачи и партньорства. Сега Лъвовете като Рибите ще откриват хубави възможности за изява и печалби, с такт и упоритост ще привлекат вниманието на шефовете. Няма как да прескочите този момент, началствата са заети с друго, рядко разчитате на покровители. Вие си знаете как, но успявате.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Труден вторник за вас и Раци, но ще упорствате по задачите си, макар и да не давате израз на напрежението. Дали не е по-разумно Девите да се откажат от някои много амбициозни проекти? Временно е, но ще ви спести остри спорове, огорчения. В едни случаи конкуренцията е по-силна, във втори пък плете интриги. Няма да загубите, ако изчакате, има условия за доходи от другаде.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Вторник е труден и за вас, като Овни си чертаете смели делови планове. Везните да се готвят за упорита работа и търпеливо избягване на спорове. Вероятни са несъгласия и у дома, и в службата, трябва да търсите приятели за посредници. Обикновено вие сте в тази роля, но днес ще разчитате на другите. Помагайте на околни дори ако излизате от екип, за да се заемете с нов проект.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Напрегнат вторник, а вие си го правите и още по-натоварен, защото май сте решили да свършите всичката натрупала се работа. Ако Скорпионите разчитат на благосклонността на шефове заради тази си активност, може да останат и разочаровани. Шефовете имат свои грижи, вие се преуморявате и изнервяте, а и може да пропуснете нов шанс за изява. Я се кротнете и изпипвайте детайли…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Изнервящ вторник, разбирателството и вкъщи, и в деловата сфера ще се оказва трудно. Стрелците да не винят само друг, сега мъчно намират съмишленици, а насила хубост не става… Избягвайте спорове с дами в кръга си, отношенията ще се усложняват бързо и за дълго, а е излишно. Отдъхнете у дома, премислете пак аргументи, ако трябва – отстъпете леко, не е време за срещи и с роднините.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Във вторник като Лъвове имате проблеми за изясняване, затова не бързайте с начинания. Немалко Козирози трябва да преразгледат свои партньорства, май са се обградили с неподходящи хора. Занапред бъдете по-бдителни, но не правете от отделни ситуации драма, имате и други възможности за изява и печалби. Едни са ви по-интересни, втори оживяват непостигната стара мечта.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Вторник е напрегнат и за вас, но като искате да действате по самостоятелни проекти… Водолеите и без тях имат спешни задачи, да се задълбочат там, ще се изискват бързи и точни решения, внимателно определяне на приоритетите. Интуицията също ви помага да направите стъпките, от които зависи цялостният развой на начинания. Вечерта е за купон с близки, не прекалявайте с нищо.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Този вторник като Лъвове ще ловите шансове за изява, макар че работата ви е доста и зависите от капризи на шефове, клиенти. Доста Риби се стремят към високи печалби. Не е лошо, стига да не са зад гърба на колеги, партньори, роднини, няма да ви бъде позволено. Други влизат в спорове, обаче дали позицията им е принципна. Май гледате да харесате на някого, а не правдата.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top