Дневен хороскоп за 3 март

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Време за празнуване, не за изясняване на проблеми, така че ще се изплъзвате от сериозни делови разговори със Скорпиони. Ако Овните са си планирали пътуване и компании, по-добре да отложат уговорките за следващи дни, сега трябва да обмислят и лични, и служебни въпроси, да се подготвят за бъдещи стъпки. Не сте най-търпеливи, а трябва. Необвързаните срещат сродна душа.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Празник е и като Лъвовете се съсредоточавате в домашни задачи и радости. Някои Телци като Водолеите може и да не искат да пътуват, други пък ще планират нещата с по-дълго гостуване на близки. По делови и лични въпроси подтиквате събеседниците си да бъдат по-смели реалисти, да потегнат своята организация въпреки трудностите. Черпите много кураж от любовта или брака.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Ден за празнуване, като Козирозите избягвайте спорове с околните дори да не сте доволни от тяхната работа. Доста Близнаци са ентусиазирани за нови изяви и партньорства, сега и късметът им помага, няма да си щадят силите. Но поне вечерта трябва да отдъхнете малко, да се посветите на близките. Обвързаните дами във всичко да подкрепят половинката. За необвързаните – хубави срещи.

РАК (21.06 – 21.07)
Хубав празник, а вие ще го направите и още по-светъл, посвещавайки време и внимание на близките. Група Раци са поуморени от делови ядове, дразнят се от интриги в кръга си. Свийте партньорствата, и с по-малко хора се върши добра работа, на вас не ви липсват идеи, а и желание да учите нови неща. Изчиствате недоразумения с избраника си, а и в компании установявате интересни връзки.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
За този празник вие и Телци се обграждате с роднини и приятели. Има време и за веселие, и за уточняване на делови планове. За много Лъвове паузата ще е по-кратка, краят на седмицата идва с изисквания на шефове, познати и близки. Е, усещате накъде духа вятърът, уговаряте и съдействие на колеги, партньори. Разчиствате лични неразбирателства с обич, така ще приемете и други мнения.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Денят е за празнуване, но вие и Везни трябва да поограничите компаниите, а и да не превръщате тържеството само в програма за хапване и пийване. Някои Деви имат делови и лични проблеми, да ги анализират сами, чужди съвети май ще дообъркат нещата. Ако не сте доволни от екипа си, изчакайте, имате други идеи и след време ще ги стартирате. Сега сте поуморени, трябва и да пестите…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сега като Девите се обграждате с доста хора, трябва да бъдете по-внимателни за ново бизнес и интимно партньорство. Има риск да не попаднете на неподходящи кандидати. Доста Везни правят добра кариера благодарение на разумните съвети, които дават на шефове и влиятелни приятели, подсигуряват се за всякакви случаи. В любовта сте чаровни, ловко заобикаляте разногласия.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Ако имате да изяснявате делови въпроси с Овни, не упорствайте, те не са на тази вълна. Скорпионите да подскажат и на Риби да се съобразяват повече с желания на домашни и други роднини, препоръката е и за следващите дни. Някои се хвърлят във флиртове и авантюри, но в тази сфера са вероятни и изненади. Действайте по сърце и разумно, дръжте на уважението на околните.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Денят е за празнуване, но околните ви отправят толкова молби за съдействие, че няма как – ще свършите и доста работа. Хубавото е, че Стрелците намират общ език с близки и познати, радват се на уважение и обич, а покрай услугите успяват да уредят и свои делови проблеми. Не бързайте за изяви и печалби, за да не направите грешка. В любовта също пазете много постигнатата хармония.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Пазете се от спорове като Близнаци, влиянията се запазват, а ваши амбиции ги засилват. Козирозите и на празник са готови да се посветят на работата си, но понякога дразнят околните, така че – да изберат по-самостоятелна и творческа дейност за момента. Други са готови за флиртове и авантюри, но първо да помислят това ли им трябва, господата задават по-сериозна насока на връзката.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Празничното ви настроение ще измести деловите планове към следващи дни, като Телците ще покажете домошарството си сега. Водолеите си имат и битови задължения, искат приятно да изненадат близки. Работата може да почака и особено ако става дума за проекти, които още не сте подготвили напълно. Но усилията ви са сериозни и ще донесат успех, вашите най-обичани ви помагат.

РИБИ (20.02 – 20.03)
От началото на март сте доволни от хода на делата си, но ако Скорпиони ви подсказват да не се изтъквате през познати и да не се налагате на близки – послушайте. Рибите ще се върнат към деловите проблеми още във вторник, но с ясна позиция. Eдни екипи не са за вас, във втори има какво да постигате още. Друг да не се меси в личните ви отношения, любовта носи щастие на мнозина.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top