Дневен хороскоп за 3 ноември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Във вторник вие и Лъвове трябва да бъдете гъвкави с околните, Везни пък не се съобразяват с вашата стратегия. Овните не са твърде доволни от изявата си или пък смятат, че усилията им ще останат недооценени. Не правете излишни проблеми, а помагайте на колеги и познати, признанието им ще топли сърцето ви, а и показва най-добрата ви страна. За финанси сте спокойни, не рискувайте.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Сега вие и Стрелци не се спирате пред пречки в деловата сфера, а и трябва да се признае, че ентусиазмът ви никак не е безпочвен. Някои Телци заразяват и Риби с желанието си за работа, може да привлекат и сътрудници в начинанията си, но свободата на самостоятелните проекти им харесва повече. Вечерта е за развлечения точно по ваш вкус, ала гледайте да не харчите неразумно парите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
И в петък трябва да действате много съсредоточено по делата си, финанси и партньорства са нестабилни. Близнаците няма да се заплитат в далавери, ала да намерят нови сътрудници за проекти сега е трудно. Упорствайте по рутинните задачи, вероятно шефове оценяват старанието ви, може да ви възложат и по-отговорни неща. Мнозина от знака показват ненадейни делови умения и стил.

РАК (21.06 – 21.07)
Днес вие и Скорпиони не споделяте личните си грижи и проблеми, сигурно се пазите и от спорове с околните. Някои Раци са пред избор, имат немалко и доста привлекателни възможности. Интуицията ще ви подскаже на какво да заложите, понякога в простичките решения има голям потенциал за бъдещи успехи, печалби. Други намират покровител за начинания, помощта е навреме.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Във вторник вие и Овни трябва да бъдете по-отстъпчиви с колеги, партньори и клиенти, Везни няма да ви следват. Лъвовете имат много приятели и познати, ще се консултират по някакви деликатни въпроси и ще бъдат подготвени даже за по-трудни ситуации. Ако сте започнали начинание, упорствате в работата до успешен завършек, ако правите услуга на близки – ще са наистина благодарни.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
От миналата сряда сте в добро настроение, днес като че ли забравяте за някои домашни грижи. Част от Девите са влюбени и това обяснява нещата. Е, нека другите да организират работата си така, че да я приключат качествено и навреме, а после да си дадат отдих сред интересна компания или в уединен кът. Изборът ще бъде ваш, но починете добре, скоро ще се натрупат задачи…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Във вторник упорствате по свои делови планове, ако Овни и Лъвове ви предлагат да отстъпвате в нещо – няма да слушате. Везните имат доста и малко разнопосочни ангажименти, да гледат тях, а новите оферти могат да почакат. Обвързаните са отговорни и за начинания на свои близки, няма да се претоварват с обещания за услуги към този и онзи. Любовта ще ви възнагради.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Във вторник вие и Раци премълчавате някакви лични проблеми, може би се чувствате ощетени заради околните. Вярно, Скорпионите много помагат на колеги, познати и близки, но все пак ще откъснат време и за отдиха си. Друг въпрос, че сега доста умело съчетавате полезно с приятно, може в компания да намерите покровител за дела. Някои май са влюбени, залитат по пазар и моди.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
При вас се засилват влиянията от вчера, получавате оферти за изява и като Телци не се плашите от пречките в работата. И все пак не се поддавайте на хазартни настроения, сега е редно да харчите умерено, а и да усвоявате нови знания и умения, скоро ще дотрябват. Група Стрелци срещат стари познати, колеги и клиенти може да предложат изгодни неща, макар и епизодични…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Хубав вторник, макар че е по-напрегнат и делата ви може да не тръгнат така, както сте планирали. Едни Козирози следва да наблегнат на рекламата, за да се утвърдят в някаква сфера. Втори се стремят да помогнат не само на близки, но и на непознати, доставя им радост да услужат, да упътят. Трети твърдо, но тактично ще поставят на място колеги и клиенти, които не зачитат труда им.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Връщате се към идеи и партньорства от миналата сряда, обаче бъдете много тактични и отстъпчиви. Доста Водолеи имат усет за работата, да действат предпазливо, в екипа дисциплината не е на висота, бдителността също. Ще си спестите ядове, ще помогнете и на колеги и познати, след време може да заздравите връзките. Имате проект, но за да го реализирате, трябват още хора.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Във вторник се хващате с по-отдавнашни идеи и предложения за работа, Телци в кръга ви ще ви окуражават. Рибите имат нужда, понякога се настройват негативно заради глупостта на колеги, партньори, даже шефове. Няма да ги промените, но можете да планирате своята дейност по-точно, да постигнете по-високи резултати. И ви е драго да помогнете някой да изпълни своя мечта.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top