Дневен хороскоп за 3 септември

Седмичен хороскоп за всички зодии

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В края на деловата седмица сте нетърпеливи за промени, но няма да накарате Козирози да действат в същия ритъм. Група Овни може да обтегнат отношения с някои околни, но практиката бързо показва чии виждания са по-плодотворни. Разкриват ви се възможности за изява дори и да нямате средства да се заемете със съвсем самостоятелни проекти. Пренебрегнати битови въпроси носят яд…

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В петък вие и Близнаци така подреждате делата си, че се радвате на печалби. Доста Телци напоследък не са се чувствали в много добра форма, постепенно силите им се връщат, а малките сполуки ги амбицират да упорстват повече и да получават все по-високи резултати. Но и трудности се очертават и ако не се придържате към правилата и принципите си, ще съжалявате за отклоненията.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
От сряда се натъквате на пречки, сега са по-големи. Близнаците като Телците ще се справят с трудностите и ще отчетат печалба, но надали са най-спокойни за бюджета си. Мнозина са със самочувствие на професионалисти, може да ги подведе в трудни моменти, да не надценяват сили и да спазват дисциплина. Втори вземат мъчно решения, а шансът е мимолетен. Добре е да упорствате.

РАК (21.06 – 21.07)
Този петък като Везните планирате много внимателно стъпките си в деловата сфера, има важни въпроси, които не са изяснени още. Раците планират от доста време редица изяви, едва ли ще споделят в подробности намеренията си даже с близки хора. Съперниците ви даже ще помислят, че се отказвате от състезание. Не е така. Някои имат битови грижи, чакат ги домашни ремонти…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В края на деловата седмица като Скорпионите трябва да внимавате да не започвате спор с колеги и близки, които обикновено ви подкрепят. До сряда Лъвовете се чувстват неоценени в средата си, задачите им са по-рутинни и ги изнервят. Споко, ще се намери приятел да ви препоръча за друг екип, да каже колко ценни идеи имате. Но упорствайте, промените не стават бързо и лесно.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Хубав финал на деловата седмица, макар че работата ви е доста, а задачите изискват по-голяма упоритост. За някои проблеми Девите трябва да намерят и по-оперативно решение, но те са прецизни и оглеждат ли оглеждат ситуацията. Ще се справите, само че е добре да разпределяте по-разумно времето си, да има паузи за отдих. Ако уловите завист, дистанцирайте се от колеги, познати.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В петък вие и Раци трябва да обмисляте добре деловите си планове, има риск от намаляване на доходите и неплодотворни сътрудничества. Част от Везните поемат цялата отговорност, но моментът предполага да я делят с партньора си в бизнеса, в личния живот, не става дума само за техни изяви и желания, нали. Други май прехвърлят задачите си на хора с по-малко опит, знания и умения.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Краят на деловата седмица е напрегнат, вие и Лъвове трябва да се пазите от спорове с хора, които доскоро са ви подкрепяли. Нещата на Скорпионите се уреждат мъчно, да не се поддават на влияние на нетърпеливи Стрелци, повече се разбират с Козирози. Разчитайте на интуицията си, няма да ви подведе и ако поправяте грешка, и като вземате бързо решение – следвате железни принципи.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Днес действате повече по чужди идеи, но ако Скорпиони и Козирози ви увещават да не бързате, няма да слушате. Стрелците смятат да заздравят връзките си с някои колеги и познати, скоро ще могат да работят по съвместен проект, там ще са нужни и оперативност, и умения. За вас промените може да се окажат по-сериозни, подгответе се, съберете информация, искайте подкрепа.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В петък повечето от нещата ви се уреждат със съдействието на близки и познати, няма да слушате съвети на нетърпеливи Овни и Стрелци. Със Скорпиони Козирозите си допадат повече. Бавно-славно следвате плана си за изява и печалби, някои имат сигурна подкрепа в лицето на любим, роднини. Околните ще се чудят, че тихо и кротко сте постигнали доста голям напредък.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Имате чудесни идеи за работа, ала днес е петък и едва ли трябва да ги споделяте с много хора. Водолеите може да отклонят даже покани за купони, за да се съсредоточат в подготовка на начинанията си, упорстват и са умели професионалисти, а това ги води към сигурен успех. Даже да сте най-добрите в екип, не го демонстрирайте, ще си създадете излишни ядове в деловия си кръг.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Петък не е лош, ала все пак избягвайте спорове с колеги, клиенти и други познати. Група Риби май трябва да мислят за нови партньорства, имат куп идеи и това ги кара да се вглеждат по-критично в околните, да очакват от тях по-голям принос в начинания. Ако сте влюбени, можете да разчитате на взаимност и много щастливи мигове, но и малко предпазливост си трябва.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top