Дневен хороскоп за 3 септември

Седмичен чки зодиихороскоп за вси

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък вие и Деви следва да бъдете по-гъвкави в работа и при преговори, май успехите вдигат много самочувствието ви. Само че някои проекти приключват и е време да помислите с какво ще се хванете в бъдеще. Овните да не пропускат добър шанс, макар да не им изглежда кой знае колко обещаващ. Не позволявайте на близки и приятели да лежат на ваш гръб и авторитета ви.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този четвъртък делата ви вървят трудно, вероятно има и поводи за спорове с близки. Телците да не се поддават на изкушението сега да уреждат такива въпроси, трябва им още информация, ако я искат днес – повече ще усложнят ситуацията. В работата е редно да се обедините с колеги, и те се борят със същите пречки, но заедно сте по-защитени от шефове или администрация.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В четвъртък Водолеи и да ви напомнят за домашни задължения, няма да слушате, имате нужда от отдих. Група Близнаци не само са уморени, а и не са особено доволни от постигнатото, сега късметът им не работи на пълни обороти. Ако изчакате, приятели ще ви дадат добър съвет как да се справите с пречките, скоро ще има печеливши, а и по-интересни професионални проекти.

РАК (21.06 – 21.07)
Като вчера трябва да мислите за бъдещи делови партньорства, финансовата основа на старите не е особено здрава. А Раците се интересуват доста от печалбите в работата, искат да уреждат най-точно сметките си с колеги и клиенти. Не може вечно да премълчавате такива проблеми и между близки, ако нещо не върви. Справяте се със задачи на път, в нова дейност, но не е леко.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Днес трябва да се поограничите в работа и забавления, има неща, които могат да чакат – например някои покани за купони. Лъвовете няма да се правят на отшелници, пък и в разни компании получават оферти за партньорство или лична изява. Преценявайте внимателно, преди да се съгласите да поемете задълженията, някои не са леки, а заплащането и кариерата не са по вкуса ви.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В четвъртък вие и Овни трябва да бъдете по-тактични и отстъпчиви, макар че Скорпионите се нагърбват с много задачи в екипа. При Девите влиянията се задържат и в началото на следващата седмица, ако са си правили планове за дома и семейството, с упорит труд ще осигурят финансите. Някои мислят повече за кариера, да бъдат още по-бдителни да не допуснат дребни пропуски.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Влиянията от вторник отслабват, но все още остава много важно за вас да разширявате обществената подкрепа за идеите си. Стрелци ще ви окуражават в тази посока. Везните да засилят бдителността си, иначе рискуват да бъдат ощетени, да си навлекат излишни ядове. Можете да получите признание за упорития си труд и висока компетентност, ако не намалявате деловото темпо.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В четвъртък вие и Деви поемате много грижи в делови екип и на роднини, май трябва да привличате помощници. Доста Скорпиони се радват на възможност по нов начин да решат стари проблеми, да се изявят в по-сложен служебен проект. Давате си сметка за своите отговорности и няма да се изложите. Но не се лишавайте от лично време, някои сега могат да подредят личния си живот.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този четвъртък разчитате на съмишленици за реализация на свои проекти и ще окуражавате Везни да търсят съдействие за своите. Стрелците ще срещнат повече трудности в практическата работа, тя подсказва, че в екипа някои се интересуват само от своята печалба, а не от общия успех. Други трябва бързо да изгладят неразбирателства с близки, с коректност привличат нови приятели.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Четвъртък очертава добри шансове за изява и печалби, дано не забравите, че много ви прилича да сте организирани и упорити. Някои Козирози сега се впускат в срещи и разговори с приятели. С приказки не се върши голяма работа, а в част от случаите назидателният ви тон дразни даже по-неопитни хора. Вслушвайте се в съвети, от полза ви са, а и подсказват куп нови идеи.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В четвъртък имате делови и домашни задачи, от Близнаци не очаквайте да се ангажират много с вторите. Водолеите сега са дисциплиниращ фактор и за колеги, и за роднини, в редица случаи даже може да им се поразсърдят заради взискателността. Ами да се сърдят – с приказки работа не се върши, а всеки очаква от общата някакъв доход. Необвързаните дами може би мислят за брак.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Днес поддържайте равномерно темпо в работата, стъпка по стъпка постигате повече, отколкото ако се хвърляте през глава в новите проекти. Често ще се оказват неподготвени, група Риби пък пропускат подходящ момент за свои инициативи. Но можете да запазите и укрепите сегашните служебни позиции, да привлечете вниманието на шефове. Обаче дали околните няма да ревнуват.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top