Дневен хороскоп за 3 февруари

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Днес избягвайте спорове с колеги и партньори, подскажете и на Скорпиони да търсят обходен път за прокарване на план. Някои Овни малко се увличат и покрай дипломацията започват да флиртуват, не е момент за авантюри. Бъдете по-бдителни, вероятни са щети, объркване на работи за по-дълъг период. Ще намерите помощ, но първо шефовете трябва да оценят находчивите ви идеи.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В сряда вие и Деви се натъквате на изненадващи делови проблеми. Телците са си планирали всичко до минута, няма да се отклонят от поетите ангажименти. Но и няма да загърбят молби за помощ и хора в беда. Онова, което направите, наистина е важно за тях, а на вас ще ви донесе още удовлетворение. Иначе работата ви ще е свършена отлично, идват заслужени печалби и повишения.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тази сряда вие и Скорпиони трябва да потърсите съмишленици сред близки и познати, плановете ви за делови начинания са твърде амбициозни. Част от Близнаците ще привлекат ентусиазирани и способни хора, вероятно е и да не се включват пряко в работата, а да ги подкрепят чрез свои познати, колеги. Други май попадат на шмекери и когато всеки тегли една черга към себе си…

РАК (21.06 – 21.07)
Сега вие се мъчите да изясните сериозни делови въпроси, но от Стрелци не очаквайте това, на друга вълна са. Много Раци ще се справят със ситуацията, получават подкрепа и от шефове, ясно е: планът им е находчив и ще даде резултат. Уреждайте точно и в срок финансовите въпроси, иначе и с близки ще има усложнения, току виж някои зорлем станат и спирачка за начинанията ви.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Тази сряда вие и Риби май не сте много доволни от изявите си, макар че доста се стараете. Ако Лъвовете са изпуснали шанс за обогатяване на своите знания и умения, да не отлагат повече, в работата е нужно да действат по-оперативно и ефективно. Приятели молят за помощ, помислете какво да направите за тях, имате връзки. А и за вас ще се намери кой да се застъпи, да ви услужи с нещо.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В сряда като Телците се натъквате на ненадейни пречки в работата, ако сте самокритични – може да намерите причини за тях и в своето поведение. Група Деви искат да действат направят екип, обясняват се с колеги, познати, току разказват за проекти. Така цялата ви енергия ще иде в приказките, а трябва да организирате срочно изпълнение на задачи. Чудно ли е, че резултатът е малък?

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сряда е напрегната, но вас не ви притесняват многото задачи, ще се справите с работата. При доста Везни проблемите са административни, улавят някакви номера от страна на съперници и опоненти, могат да ги парират дискретно и елегантно. Ако попаднете на интрига и изопачаване на ваши думи, и по-остро да реагирате, няма да сгрешите. Но с техника бъдете бдителни, поддържайте я.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В сряда вие и Близнаци трябва да разширявате кръга на съмишлениците, за да избегнете преки сблъсъци с онези, които не харесват плана ви. Поне Овни така ви съветват, а и при вас влиянията са характерни от вчера. Скорпионите ще приобщят находчиви и енергични колеги, имат и приятели, роднини, познати. Не се мъчете веднага да получите награда за усилия и идеи, поработете първо.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Ако в сряда Раци ви подсказват да изяснявате по-упорито деловите въпроси, май няма да слушате. Стрелците имат проблеми, но ги таят в себе си, а по-наблюдателните ще уловят неискреност в поведението на колеги, познати. Можете да се справите сами, добре обмислете плана си, не е безукорен до момента. Ако сте влюбени, не бързайте още да говорите и да се обвързвате.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Връщате се към проблеми от края на януари. Доста Козирози най обичат самостоятелните планове и изяви, не приемат много съвети от приятели. Е, и отговорността е ваша, така че отваряйте очи на четири, за да избегнете пропуски, закъснения. Иначе няма да останете доволни от изявата, грешките са излагащи. Ако си ги спестите, приходите ще са завидни, ще радват и близките.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Днес и утре възникват най-различни възможности за изява и печалби, а и вие ги търсите тихо, кротко, тактично. Някои Водолеи могат да разчитат на помощ от влиятелни хора, не са разчитали точно на тях, но пак е от полза. Втори искат самостоятелна работа, а е по-разумно да не отблъскват предложения за екип, ще е печеливш. Можете да въздействате на други положително, но да е с мяра.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В сряда като Лъвовете не сте най-доволни от деловата си изява, макар че поемате много делови задачи. Група Риби имат и домашни грижи, да не отлагат чистене, подреждане, поправки, уютът е важен за тях и близките им. Ако ви притесняват финансови въпроси, може да се наемете на втора работа, но ще ви е трудно. Други взимат кратък отпуск, след почивката ще му мислят.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top