Дневен хороскоп за 30 декември

horoskopa

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Сряда ще се окаже доста напрегната за мнозина от знака – в работата току възникват трудности, а задачите не търпят отлагане. Овните да обмислят добре стратегията си, вероятно с помощници ще им е по-лесно да преодолеят някои пречки. Не подценявайте детайла, може да развали впечатлението от усилията ви, да ви ощети. Доволни сте от печалбите, решете си как да зарадвате близки.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Уморителна сряда, деловите задачи се трупат, а вие сте самоуверени, готови да поемете и още. Телците да не прекаляват с всеотдайността в работата и вкъщи, имат нужда от възстановяване. Даже да не се чувствате капнали от битови и служебни задължения, редно е да се погрижите за тонуса и да си направите етапна оценка на свършеното, ако си откриете пропуски – да ги отстраните…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В сряда вие и Козирози залагате на взаимодействие с обкръжението си, може да тласнете делата си към много положителна промяна. Само че Близнаците да не бързат, сега е времето да обмислят, да уговарят новите си партньорства и да уточняват кой какви задължения поема в стария им екип. Не проявявайте припряност за реализацията, дори да ви се иска шефове по-скоро да ви оценят.

РАК (21.06 – 21.07)
Щете не щете, пак подхващате теми от предишните дни, близки искат услуги, колеги чакат помощ. Сега Раците могат само да се поучат от Деви, бавно и предпазливо се справят с отговорностите си. И вашите не са малко, но имате приятели, които ще дадат идея, ще ви свържат с ценни специалисти. Късметът ви е добър, ако действате прецизно, забравите ли за риска, едва ли ще успеете.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Задачите за сряда ви срещат с доста хора, бързо ще уловите, че някои не са най-добронамерени. Лъвовете да оттеглят предложения за сътрудничество с такива, в други случаи да заострят бдителността в работата, колегите им вече са на празнична вълна. И на вас ви се ще да купонясвате, но виждате рисковете. Част от знака искат да привлекат още покровители за свой проект, май бързат.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Като Раците трябва да се заемете с делови и лични ангажименти, ще действате много предпазливо и упорито, някои са по-трудни за изпълнение. Девите ще свършат най-старателно работата, планирана за днес, някои се стремят към по-високи постове и печалби. Хубаво е човек да си гони интереса, но с мяра, не се заплитайте в колегиални интриги. Трудите се много, а ще почакате признание.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Тази сряда се връщате към редица стари теми, разчиствате неразбирателства с околните. Ако Везните са планирали купон, всичко да е с мярка, за да не се отрази веселбата на работата. Имате куп идеи, за които ще привлечете нови и отдавнашни сътрудници, но с някои шефове не се и мъчете да постигнете съгласие. Е, вие си знаете силите и ще покажете какво можете в професията…

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В сряда заложете на добро делово партньорство. Доста Скорпиони и на купони ще обсъждат плановете си за изява и печалби, не си пилеят времето. Все пак не губете мяра, околните може и да не са сериозни в обещанията си, втори ще ви подтикват към губещи стъпки. Наясно сте какво и как трябва да свършите, гледайте да не навредите на колеги. За домашните отделете повече внимание.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Хубава сряда, обаче вие имате доста въпроси за изясняване и няма да отлагате вече трудните разговори. Стрелците да бъдат по-търпеливи и тактични, има риск споровете с близки да се усложнят и изострят. Е, ще постигнете своето, скоро ще ви се открият и условия да реализирате идеите си, от пречките ще изковете завидна победа. Някои се открояват в екипа и шефовете ще го оценят.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Ако около Коледа вие сте говорили за делово сътрудничество с колеги, познати и близки, време е за по-конкретни усилия в тази посока. И Близнаци ви окуражават. Козирозите ще се откажат от някои планове, виждат, че не се сработват с част от хората. Но пък в други екипи и дейности нещата вървят леко, има база и за разширяване на начинания, печалби, това ви импулсира.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
От началото на тази седмица сте нетърпеливи за промени в работата, дано сега можете да действате по-самостоятелно. Водолеите предпочитат да са в екип, но скоро ще се убедят, че не бива да зависят от колеги, които обещават и не държат на думата си. Не бързайте, има пречки, които не сте предвиждали. Ще ги отстраните и ще постигнете високи резултати, искате да учите още и още.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Хубава сряда, вероятни са и приятни лични изненади. Проблемът е, че Рибите имат много работа, а идеите им за изява, утвърждаване и печалби зависят от шефовете. Бъдете търпеливи, имате подкрепата на семейството си и други близки, ще разчитате на навременни услуги, препоръки и пр. Сега е време за купони, веселете се, ала дамите да бъдат по-внимателни с непознати ухажори.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top