Дневен хороскоп за 30 март

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда избягвайте да спорите с близки, а подсказвайте и на Близнаците да помагат на своите, не да ги корят. Вярно, при екипна дейност Овните ще виждат куп пропуски, но има и хора, с които ще се допълват и усилията им ще бъдат ефективни. Разчитате на коректни и далновидни сътрудници, създавате организация за начинания. Ако си търсите половинка, срещате точния човек.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Тази сряда имате за уреждане важни делови въпроси, използвайте някои благотворните ситуации. Част от Телците получават навременна информация за плановете на съперници и опоненти, да си преценят дали да продължат свои начинания или да чакат с проекта си. Той е добър, след известен период също ще даде резултати. Ако някой е спъвал инициативата ви, ще се махне от пътя.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В сряда вие и Стрелци сте пълни с енергия за действие, но не очаквайте същата активност и от околни. Овни ще подсказват на Близнаците да се пазят от спорове на тази тема, сега е време да помагат на колеги и познати с каквото могат. Е, можете и с финансиране да ги подкрепите, и услуга да направите, и съвет да дадете. Някои гледат само себе си, но тази стратегия не е печеливша.

РАК (21.06 – 21.07)
Сряда ви настройва критично и влиянието се засилва в първите дни на април. Раците да подготвят много старателно начинания в делови и личен план, иначе бързо ще лъсват недомислия и пропуски, за които се плаща по-скъпо. Не сте зле с парите, но защо да ги пилеете така. От друга страна, има поводи за празнуване. Не позволявате близки да ви агитират за свои бизнес далавери.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В сряда вие и Скорпиони би трябвало да сте доволни от свършеното и спечеленото, а кой знае защо ви гложди мисъл, че носите на гърба си и колеги. Лъвовете са на прага на делови промени, досегашните им изяви са успешни и печеливши, да подготвят новите си проекти подобаващо. Някои се уповават на шанс, ама и той като Господ – помага, но в кошара не вкарва, нека упорстват.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Тази сряда Стрелци подтикват вас и Водолеи да упорствате за по-творческа, съответно по-печеливша изява. Доста Деви обаче се разкъсват между различни идеи, първо трябва да решат за себе си къде да хвърлят усилия, какви рискове да поемат. Ако сметнете за нужно, проучете внимателно пазара на предлагани от вас стоки и услуги. Но не приказвайте излишно, може да си навредите сами.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сряда зарежда вас и Риби с чудесно настроение, на купон най-бързо намирате компания, в работата разчитате на завидни партньорства. Везните обикновено са център на нови проекти и начинания, сега ще се задоволят с изпълнителска роля, ако екипът им харесва. Най-вероятно ще е така, а и позицията обещава доходи и професионална сигурност за по-дълъг период, не ви трябват рискове.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В сряда имате куп задачи за работа, но като Лъвове – и основания да бъдете доволни от свършеното и постъпленията. При Скорпионите има още една положителна линия за отбелязване – отзивчивостта, с която близки и познати помагат за решаване на деловите проблеми. Едни ви съветват, втори ви въвеждат в по-влиятелни кръгове, трети правят дребни, но навременни услуги.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Сряда ви изпълва с енергия, Близнаци ще ви заразяват с амбициите си, вие пък подтиквате Деви и Водолеи да действат новаторски. При Стрелците влиянията се засилват в началото на април, откриващите се шансове са чудесни, но и доста мимолетни. Вероятно ще импровизирате, а къде по-плодотворно ще е да имате готови проекти. Самочувствие имате, но предварителната работа личи.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В сряда следва да упорствате повече по идеите си дори те да не обещават бързи и много високи печалби. Козирозите са упорити и особено в творчески изяви ще влагат цялото си време и енергия, и след години да е – ще имат мечтаното признание. В по-рутинни дейности – бдително, и дребни пропуски влияят на резултата, техниката не е сигурна, а вие обичате всичко да е точно.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Тази сряда страните от големи екипи и компании, но с Деви и Стрелци се разбирате добре, ако е въпрос за творчество. Водолеите да покажат на колеги и познати, че няма да носят никого на гърба си, макар че винаги са готови да услужат и посъветват човек в затруднение. Така е, понеже напоследък има интриги и сте наранени. Ако ви канят сериозно за работа, упорствате много.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В сряда вие и Везни сте на вълна за развлечения. Е, като вчера Рибите ще се държат на по-заден план в екип и компании, но то е уместно, ако въртят флирт или мислят за брак – има време да говорят по темата. Влиянията се задържат до неделя, ако задачите ви изискват – можете да пътувате, да оглеждате нови партньори и клиенти. Ще дойде време и за мащабните ви проекти, гответе се.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top