Дневен хороскоп за 30 ноември

horoskopi

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В понеделник вече не можете да протакате нещата, които миналия четвъртък все още обмисляхте и забавяхте. По това доста приличате на Риби. Овните да не слушат уговорки на Близнаци, колкото и да галят ухото. Имате си работа, упорствайте, късметът ще ви се усмихне било с печалби, било с поемане на нови отговорности. Хубавото е, че умело връзвате бюджета си, а имате и идеи.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Уж нова седмица – нов късмет, а вие и Козирози се чувствате преуморени от работа. Така е, понеже Телците гледат да помагат на роднини и познати, а и вкъщи задачите хич не са малко. Някои имат финансови грижи, с хитруване на дребно няма да ги оправят. Други са твърде пестеливи, на домашните това не се нрави. Не се месете в чужди работи, важно ви е да зарадвате деца и внуци…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В края на ноември като Стрелците постигате доста неща со кротце, со благо, но Овни и Риби не слушат съвети да не бързат. Близнаците и утре да бъдат по-отстъпчиви с околните, ако има някакви поводи – да съберат роднини, познати на почерпка. Има и какво да научите, и какво да предложите за партньорство. Ако не сте във форма, чакайте и вземете ефективни мерки да укрепите тонуса.

РАК (21.06 – 21.07)
Изпращате ноември като Козирози – имате идеи, а не бързате да ги изпълните. Раците са прави, първо трябва да разберат защо в екипа им нещо накуцва, отношенията май не вървят. Има начин да подкрепите колеги, да въздействате на други. В част от случаите ще ги увлечете със старанието, с което усвоявате нови професионални знания и умения, усилията ви са резултатни, напредвате.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Напрегнато начало на деловата седмица. Лъвовете са достатъчно прозорливи да не усложняват проблемите със спорове, поне част от опонентите им биха могли да им помогнат, както са го правели и преди. Други разчитат главно на съдействие на влиятелни познати и роднини, но да говорят с тях по същество, не е време за емоции… Ще придвижите задачите си, печалбите не закъсняват.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В края на ноември вие и Скорпиони трябва да се държите на по-заден план и в работата, и сред близки. В деловата сфера се очертават промени, хубаво е да проучите дискретно нещата, да се подготвите. Девите държат на мнението си, ала новата информация може да ги накара да преразгледат плановете си, да се разделят с некоректни хора. Урокът е от полза, в бъдеще стабилизирате доход.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Изнервящо начало на седмицата, внимавайте при спорове с близки, дамите в кръга ви доста ви дразнят. Везните да не се поддават на негативните емоции, имат тежка работа и ако правилно насочат усилията, вечерта ще бъдат много доволни от постигнато и спечелено. Вероятно ще се родят и нови идеи, вече се ориентирате с кого да формирате екип за реализация, не бавете изпълнението.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Ноември изтича и вие като Деви ще си дадете пауза за равносметка и отдих. Скорпионите имат и нови проекти, но сега ситуацията е усложнена, трябва да бъдат бдителни и за своята работа, и за организацията в екипа. Не подценявате пречките и съперниците и резултатите ще бъдат задоволителни. Що се отнася до бъдещите изяви, малко ще ги отложите, ще съберете по-читави сътрудници.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Сега вие и Близнаци трябва да прокарвате по-гъвкаво деловите си идеи сред колеги и познати. За много Стрелци денят е напрегнат, трябва да анализират ситуацията и да разчистят някои свои пропуски, а да контролират и дейността на другите да е в срок и с качество. Разчитайте на приятели и те ще бъдат на място, така че вечерта резултатите ще са добри, печалбите ще радват всички.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В понеделник за вас и Раци не е време за делови начинания, като Телци се грижете за тонуса си, уморени сте. При някои Козирози проблемите са по линия на партньори – с интимния имат неразбирателства, с професионални не върви. Не притеснявайте вторите, те може да имат грижи, а не са забравили ангажиментите си. Засилете бдителността, но не налагайте мнение на другите.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Приключвате ноември с добра равносметка, но вероятно ви се иска да бъдете още по-сигурни и за възнаграждения, и за служебна перспектива. Водолеите да бъдат търпеливи, късметът ще им се усмихне, усилията им се оценяват високо и занапред ще им възложат по-мащабни проекти. Някои получават интересни оферти по линия на приятели, стари колеги. Даже случайни срещи носят шанс.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В понеделник като Овни упорствате по задачите си, едва ли ще слушате Близнаци да действате чрез близки и познати. Група Риби се мъчат да стабилизират делови и финансови позиции, възможно е, но за сметка на наследства, наеми, забавени плащания. Сега подготвяйте бъдещите си начинания, усилията ще бъдат възнаградени, но няма как да стане бързо.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top