Дневен хороскоп за 30 октомври

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В петък вие и Скорпиони се натъквате на делови трудности. Овните са инат, но сега е по-разумно да отстъпят или поне да изчакат и да търсят посредник за решаване на някои въпроси в екипа. Не дразнете околните с високи амбиции, по-добре е те сами да си дадат сметка колко старание и бизнес умения влагате в дейността. Пък и реално погледнато, сблъсквали сте се и с по-големи пречки.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В края на деловата седмица имате куп идеи за изява и печалби, но май е по-добре да изчакате с някои. Днес Телците трябва да се ориентират по-точно в ситуацията, а и да привлекат помощници, партньори. В доста случаи вие ще водите екипа, следва да сте обмислили варианти, да разпределите правилно задачите. Бъдете сдържани и тактични, крива дума може да огорчи някого…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
До първите дни на ноември трябва да действате много съсредоточено по делата си, не са лесни. Проблемът е, че група Близнаци май се колебаят по кой път да поемат – имат по-голям избор, а и куп идеи. Слушайте събеседниците си, искат да ви подтикнат в една или друга посока, но всъщност ви ориентират и ще ви предупредят и за евентуални грешки. Припряността ще излиза скъпо.

РАК (21.06 – 21.07)
Петък ви настройва философски, но все пак високите теми за размисъл и разговор могат да почакат. Раците да анализират деловите си проблеми, някои решения доста ще се забавят. Проявете търпение и разбиране, важното е, че нещата стават, а и вие имате възможност да помогнете на колеги и близки, които също се натъкват на трудности. Поне с финанси нямате големи грижи.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В края на деловата седмица като Деви и Стрелци се настройвате за повече общуване. Лъвове и Скорпиони сега да внимават, за да не предизвикат раздори с хора, които доскоро са ги подкрепяли. Малки отстъпки понякога спестяват големи ядове. А и ако сте честни пред себе си, самочувствието ви е толкова високо, че не забелязвате пропуски в работата, те се трупат и ще ви притеснят.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В петък ще заразите Стрелци и Лъвове в кръга си с общителност. Девите като вчера не искат да подхващат стари планове, имат куп добри идеи, в много случаи – финанси или други запаси, за да ги осъществят. Ще действате с мерак, може да получите по-отговорна роля в екипа. Е, стари приятели може и да се разсърдят, че изостават от темпото и израстването ви, вие не сте виновни.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този петък изяснявате важни делови теми, вероятно ще привлечете влиятелно покровителство. Везните са споделили някои свои идеи, но не всичките им колеги и познати смятат, че нещата ще се получат. Вие ще упорствате и скоро скептиците ще се убедят, че са грешили. В редица случаи ще отсеете хора от досегашния си екип за нови, доста по-амбициозни проекти, имате сили за това.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В петък като Овни се натъквате на обективни пречки в работата. Скорпионите като Лъвовете да внимават, не е време за спорове с хора от по-близкия им кръг. Част от знака са доста объркани от деловата ситуация, да напредват много бавно и само когато са сигурни, че усилията им ще носят успех, а не негативи. Други улавят шанс и в това трудно време, ще го използват сръчно и с печалба.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В края на деловата седмица вие, Деви и Лъвове сте настроени за общуване, наистина за Стрелците не е момент да се връщат към стари бизнес идеи. Ако работите в партньорство с приятели, ще ви подскажат да се подготвите за по-големи поръчки, няма да имате много време за изпълнението. Но вие обичате напрежението, преценили сте силите и сътрудниците, разчитате на покровител.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Петък е твърде напрегнат и уморителен, помислете за по-дълъг отдих. Доста Козирози са готови да работят до изтощение, ала това не е уместно. Дайте си почивка, анализирайте проблемите, възстановете силите си. С времето ще се намери и подкрепа за новите ви идеи и начинания, в повечето случаи става дума и за финансово съдействие, съвети. Покажете търпение и вяра в себе си.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Хубав петък, макар че трудностите са доста, а работата ви – по-отговорна от обичайното. Водолеите не забелязват пречки и натоварване, доверието на приятели и влиятелни личности ги окриля, връща им амбициите, силите, енергията. Ако доскоро не сте се чувствали във форма, сега възстановявате тонуса, хъса за изява, печалби. И най-доброто: искреността е основа на всичко.

РИБИ (20.02 – 20.03)
И за вас краят на деловата седмица е хубав, ако сте планирали точно деня си и сега изпълнявате набелязаното. Група Риби да се пазят от спорове и конфликти с колеги и клиенти, в екипа са вероятни интриги. Благоразумието и вашата деловитост са сигурна защита, но не е зле да анализирате много по-подробно мотивите на опонентите. Някои реагират емоционално, но не са за наказание…

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top