Дневен хороскоп за 30 юли

ОВЕН

Днес се осланяйте само на здравия си разум при вземане на решения. Очакват ви сериозни конфликти с шефове и колеги. Излишната ви доверчивост може да ви изиграе лоша шега, придружена с големи финансови загуби.въздържайте от всякакви финансови операции днес, по-добре се презастраховайте отколкото да действате импулсивно.Ситуацията може дасе усложни от внезапни битови проблеми, които не могат да бъдат отложени за по-късно.

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни при пазаруването днес. Вероятно ще се излъжете и напразно ще похарчите парите си. Някои неуредици, възникващи по вина на приятели или колеги, може значително да усложнят живота ви. Днес сте твърде емоционални, а разгорещеното ви въображение ви дава лоши съвети. Недоверието ви ще нарани близките ви и ще усложни атмосферата у дома.

БЛИЗНАЦИ

Не позволявайте вашата общителност и приказливост да се превърнат в сплетничество. Възможно е някои нови контакти да се окажат съдбоносни за бъдещото ви финансово състояние. Възможно е да възстановите стари познанства, особено ако приемете и чуждата гледна точка, а не упорито да защитавате собственото си мнение.Пътуванията и дългите пътешествия няма да особено приятни и успешни, затова ако можете ги отложете.

РАК

Личният ви живот и най-вече неуспехите в любовта могат да станат причина за душевна криза. Ще имате краткотраен успех в хазарта, но помнете, че Фортуна е изменчива. Пазете се от съмнителни инвестиции и финансови загуби. Спрете навреме. Посветете време и енергия на на домашните задължения. Въведете ред не само в дома си, но и в чувствата си. Очакват ви някои изненади, не всички, от които приятни.

ЛЪВ

Посветете деня на довършване на натрупани задачи и определете резултатите. Може да станете жертва на чужди сплетни и слухове, не се опитвайте да се защитавате. Истината скоро ще излезе. Не започвайте нищо ново, изходът е непредсказум. Отложете важни срещи и разговори за по-удачен момент. Случайно запознанство може негативно да повлияе на вашите действия и да ви вкара в неприятни проблеми. Успешни са само контакти с чуждестранни партньори и приятели.

ДЕВА

Периодът е благоприятен за далечни пътувания, пътешествия, нови умлечения и общуване с интересни хора. Контролирайте емоциите си, не налагайте мнението си и не обиждайте събеседниците си. Заемете се с обществена работа или презентации – там вашето красноречие ще бъде на място. Не давайте обещания, които може да не успеете да изпълните. При решаване на важни въпроси се консултирайте с по-опитни колеги и специалисти, за да не допуснете сериозни грешки.

ВЕЗНИ 

Изобретателите, учените и пътешествениците днес ще са облагодетелствани от съдбата. Може съществено да подобрите условията на работното място. В отношенията си с деловите партньори бъдете внимателни, възможни са сериозни разногласия на материална основа. Възможни са и сериозни проблеми с децата. Ще ви бъде трудно да се справите с техните капризи, но се постарайте да скриете  негативните си емоции.

СКОРПИОН

Промени и трансформации, които очаквате днес, могат да започнат, но резултатите от тях очаквайте по-късно. Някои от вас ще еспериментират успешно в бизнеса, науката или изкуството. Желанието за приключения и страст ще вземат връх над благоразумието ви. Не се впускайте обаче в съмнителни авантюри и не започвайте роман със случайно срещнати хора. Те ще ви донесат неприятности. Сега не е моментът за сериозни отношения.

СТРЕЛЕЦ

Днес много от плановете ви няма да се осъществят. Големи промени ще настъпят в много сфери от живота ви. Възможни са нови източници за допълнителни доходи или бъдеща финансова печалба. В личния ви живот силните чувства ще ви завладеят и ще искате всички около вас да разберат за тях. Шумните компании и срещи с приятели ще ви заредят с прекрасни емоции. Всички ще бъдат щастливи да прекарат време с вас.

КОЗИРОГ

Днес не си заслужава да започвате нищо ново. Довършете започнатото и не предприемайте важни стъпки в професионално отношение. Не се опитвайте на всяка цена да защитавате мнението си. На другите около вас може да им омръзне все вие да сте прави. Дръжте чувствата си под контрол, не си позволявайте да изливате негативните си емоции върху партньора си. Това може да доведе до катастрофа в личния ви живот.

ВОДОЛЕЙ 

Удовлетворение днес може да получите само от творческа работа, дори и да не постигнете някакви забележителни резултати.  Не предприемайте прибързани действия и решения за решаване на неочаквани неприятни проблеми с близките ви. Посъветствайте се с по-възрастни роднини как правилно да постъпите. Пазете се от съмнителни авантюри или нечестни афери. Рано или късно истината ще излезе и репутацията ви ще бъде очернена.

РИБИ 

Вашите емоции ще вземат връх над разума, затова се въздържайте от важни решения, способни да повлияят на живота ви. Здравословни процедури или пътувания могат да бъдат опасни. Прекарайте деня в компанията на близките си или любимия човек. Само така ще съхраните душевното си равновесие. Нужен ви е продължетелен отдих сред природата , за да се заредите с енергия.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top