Дневен хороскоп за 4 декември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В края на деловата седмица вие и Стрелци трябва да бъдете по-търпеливи за нови изяви, имате и домашни ангажименти. Група Овни доста се ядосват в работата, да не го изразяват, трябва да свършат перфектно задачите и защото от техните постъпления зависи семейният бюджет. Вечерта и колеги, и близки ще признаят: на вас може да се разчита, всичко е направено и като по учебник.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В петък Везни ви подтикват да търсите услуги от колеги и познати, но за приключите задачите за деловата седмица. Доста Телци имат куп идеи, очакват добри печалби. Първо следва да организирате работата, да степенувате целите. Някои от плановете ви ще бъдат по-трудни за изпълнение, а вие излъчвате нетърпение. Ако се стегнете, и близките ще действат по-ефективно.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Работната седмица изтича, а вие и Стрелци трябва да следвате чужди идеи за делови и лични неща. Някои Близнаци имат и доста задачи, но ако колеги и познати ги молят за помощ, нека направят нужното. Благодарността ви топли сърцето, а сега и наистина виждате, че съдействието е от решаващо значение. Някои така укрепват съюз, други показват умения, но кариерата върви добре.

РАК (21.06 – 21.07)
В петък имате доста задачи или шефовете ви възлагат по-сложните проблеми в екипа. Раците ще действат много обмислено, трябва да привлекат сътрудници, да предложат нови пътища и решения. Някои колеги не вярват особено във вашите методи, но скоро ще се види, че си знаете занаята, избягвате излишни рискове, използвате и най-малки възможности за печалба. Имиджът ви расте.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В петък имате куп дела за разчистване, някои май ще останат за началото на следващата седмица, а и евентуални оферти за начинания. На Лъвовете просто не им стигат силите да реализират всичките си добри идеи днес. Е, ако се заемате с някакви промени в екипа, другите ще мрънкат, готвят се за отдих. Скоро ще се види ефект и сръдните се забравят, техника поддържате чудесно.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Хубав финал на деловата седмица, но трудности ще има, а и трябва да се държите по-отстъпчиво с околните. Част от Девите са планирали изяви в партньорство, да стеснят кръга на разговорите само с хората, които ще се включат с начинания. Някои изказват какви ли не съмнения, ще ви разколебаят и вас, има по-подходящи хора. Работите упорито, после и здраво отдъхвайте…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В петък вие и Телци ще молите за съдействие околните и по начина, по който се отзовават, може да си подберете нови сътрудници и партньори. Вечерта доста Везни ще искат да полеят сполуките в компания, а може би е добре да изчакат с почерпките, да отдъхнат и да подредят по-нататъшните си планове. Има условия за кариера, но се поучете от хората, с които случаят ви събира.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Напрегнат край на деловата седмица, работата ви е много, а и вие си добавяте амбициозни цели. Скорпионите имат нужда от увеличение на личния бюджет, могат да си го осигурят. Не се мъчете да печелите на гърба на екип и приятели. Важно е и с какви идеи се заемате, имате потенциал за силна творческа изява, не действайте колкото да отбиете номер, вечерта ще сте доволни от свършено.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този петък като Близнаците трябва да се съобразявате с желанията на околните и в службата, и в компания. Стрелците като Овните да не проявяват припряност за лични изяви и печалби. Едни попадат на приказливи колеги, гледат да им стоварят най-тежките задачи. Не пилейте време с такива. В други екипи ще ви е много натоварено, но печелите, а и учите тънкостите в работата.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Ситуацията в деловата сфера е някак неясна, а работната седмица ви умори. Не прибързвайте с решения на проблемите, не са изключени грешки, спорове с влиятелни хора. Козирозите да не се връщат и към стари идеи, за тях няма сега условия. Свършете рутинните неща добре и си дайте отдих, ще видите точно как да действате, ще наберете сили. Ако имате деца, общуването с тях лекува.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В петък имате много работа, но сте настроени да упорствате и да покажете какво знаете и умеете. Доста Водолеи може да се представят добре пред публика, да спечелят конкурси, да победят в състезания. За някои дами проверката е в по-личен план, но ще я издържат и ще зарадват най-близките си. Ако сте имали проблеми с тонуса, оправяте се, а и джобът ви се пълни…

РИБИ (20.02 – 20.03)
Петък ви настройва за отдих и веселби, но все пак не забравяйте и деловите задачи, които са ви възложени. Някои Риби уговарят нови партньорства и проекти, ала може да попаднат на несериозни хора и да пропилеят време, а и средства. Подхождайте внимателно, бъдете взискателни и към себе си, и към останалите в екип, за да върви работата. В ред случаи признанието ще се бави.

Източник: n0vinar.bg

Подобни статии

Top