Дневен хороскоп за 4 ноември

horor

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Днес имате доста работа, но трябва да гледате и бюджета, а да подсказвате и на Водолеи да насочват внимание към личните разходи. Овните ще се върнат към темата още през уикенда, и сега могат да направят повече за изявата си. Нерядко думите на околните се разминават с делата им, а вие сте стриктни, упорствате за обогатяване на уменията си и ще превърнете пречките в успехи.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В сряда вие и Близнаци можете да направите много за финансовия успех на екипа. Телците като Козирозите са в настроение, но все пак да се придържат към принципа: първо работата, после удоволствието. Само че част от знака не го правят, а слушат съветници, които не ловят тенденциите или не са сериозни в обещанията си. Ще пропилеете шанс, но може да прекратите овреме щетите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тази сряда като Телците помагате и на колеги да печелят добре от съвместни задачи. Приятели и други близки също очакват съдействие, но вие ще бъдете по-строги към тях, не искате да ви заразяват с песимизма си. Виждате пречките, но не се обезсърчавате, а търсите път да изпълните идеите си. Ако стесните малко екипа, успехът ще дойде по-бързо. Близнаците наваксват щети.

РАК (21.06 – 21.07)
Хубава сряда, привличате още съмишленици с идеите си. Група Раци постигат високи делови цели, ако искат – могат да разширят проекта си за дългосрочна дейност. Ще е и доста печеливша. На други от знака им е драго, че усилията им в работата получават добра оценка, предлагат им работа, подкрепят желанието им за учене. Вкъщи имате пълно разбиране, радвате се на уюта…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Тази сряда деловите ви изяви и печалбите зависят от благосклонността на шефове и влиятелни познати. Но и Лъвовете влагат голямо старание във дейността си, на моменти са на границата на издръжливостта си, толкова много са задачите. Защитавате подобаващо професионалния си имидж и майсторството ви ще бъде оценено. Вечерта е за отдих, но не и за флиртове.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В сряда обмисляте внимателно делата си, а внушавате и на Козирози да планират точно своите. Девите ще разчистят някои неясноти, но само след 2-3 дни пак ще се почувстват несигурни. Използвайте деня, но не прехвърляйте отговорностите си на хора с малък опит и умения, може да ви изложат. Вашият авторитет е висок, идват оферти, ще печелите повече. Не забравяйте и отдиха.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Тази сряда имате да разчиствате куп забавени задачи, може да са на целия екип и хич няма да ви се ще да казвате изискванията си под сурдинка. Е, Везните да не забравят такта, по-лесно ще изглаждат неразбирателствата между колеги и близки, иначе има риск някои отношения рязко да се влошат. Ако реагирате емоционално, другите ще се стреснат, а търпението ви е щит срещу рискове.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
До неделя си давайте повече отдих, анализирайте ситуациите с оглед на бъдещите си делови планове. Скорпионите имат хубави идеи за изява и печалби, ще им се бързо да ги реализират. Другите не са склонни и не е редно да им налагате решения. Иначе печелите малко, а губите доверие, приятелства. От припряност може да се заблудите, да сгрешите. Домашните чакат подкрепа.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В сряда имате доста работа, но това не ви плаши, усещате, че ситуацията също помага на изявата и печалбите ви. Стрелците ще приключат делата си, без да разпиляват сили и време, вероятно предчувстват промени и ще искат да подготвят нови проекти, партньорства. Близките ви се радват на сполуките ви, но току виж се наложи и те да преустроят режима си с оглед на ваши амбиции.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Тази сряда като Телци сте в настроение, сигурно делата ви вървят добре. Все пак Козирозите да се вслушват в съвета на Деви и да планират по-внимателно, при мнозина влиянията ще се чувстват и утре. Преценявайте строго хората, някои само обещават услуги, но не изпълняват. Втори гледат развлеченията, а работата друг да свърши. Няма да пилеете време за нищо, имате покровители…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Сега близки Овни ви подсказват да обърнете по-голямо внимание на личния си бюджет, но дали ще слушате. Група Водолеи са изживели голямо напрежение напоследък, работата не е вървяла така, както те са искали. Е, нещата вече се обръщат, предстоят път, интересни срещи и оферти за изява. Но не бързайте да развързвате кесия, веселби да са само с най-близки, да не пречат на службата.

РИБИ (20.02 – 20.03)
За сряда имате хубави идеи за начинания и печалби, но е редно да зачитате и мнението на колеги, познати, близки. Някои Риби настояват на своето и това може да усложни отношенията им с хора, които винаги ги подкрепят. Бъдете по-търпеливи и отстъпчиви, кавги не побеждават, а с такт може да привлечете още съмишленици, да популяризирате идеите си. Печелите, обаче не пилейте.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top