Дневен хороскоп за 4 февруари

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък се връщате към стари делови идеи, не се чувствате готови за съвсем нови проекти. Така е, едни Овни напоследък са имали по-светски изяви и отпускането ще проличи в работата. Втори от знака се колебаят, а и отдавна уговаряни планове изискват последователни усилия, упорство. Ще насочите енергията си така, че да ви открива все по-широко поле за изява и печалби.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Днес сте нетърпеливи за делови промени, а и утре това няма да е уместно. Група Телци се дразнят от темпото на екипа, в който работят, колегите вдигат шум до Бога за дребни пропуски, не са склонни да обсъждат бъдещите изяви. И да са ви огорчили с нещо, не се изолирайте от тях, не усложнявайте и още отношенията. Ако ви критикуват, помислете имат ли основание за бележките.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Напоследък се държите настрана от споровете на колеги и познати, имате свои проблеми за решаване и няма да отлагате повече. Поведението на Близнаците е добре премислено, вършат си работата безукорно, готвят и бъдещи начинания. А най-важното, подтикват близки и колеги също да се хванат по-здраво със задължения. Деца и внуци също се радват на успеха ви, полученото уважение.

РАК (21.06 – 21.07)
В четвъртък като Деви трябва да избягвате спорове, независимо че работата върви по-бавно. При Раците това е тенденция от вторник. Някои ще се отдръпнат от бивши сътрудници и съдружници, щом ги „познават” само ако успяват и печелят. Наистина следва да обмисляте по-внимателно с кого да се ангажирате за общите начинания, взаимната коректност е основа за сполука.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Хубав четвъртък, ако се хванете със сериозни хора за нови проекти, резултатът за екипа ще е завиден. Лъвовете обаче да внимават при избора на партньори, известна е отзивчивостта им, но понякога тя ги подлъгва да пилеят енергия и време заради мързеливци и егоисти. Преценявайте с кого да обедините сили и не се лишавайте от свободни часове, потребни са ви за укрепване, тонизиране.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Този четвъртък сте по-критични към колеги и познати, настройвате така и близки Раци. Не бива, обкръжението на Девите реагира емоционално, не е изключено и да ги провокират нарочно с липса на дисциплина и пр. Съсредоточете се в своите задачи, тях гледайте и ще се убедите, че това е било правилна стратегия, резултатите ви ще бъдат добри, приходите ви не се бавят.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този четвъртък изяснявате важни делови и лични неща, работата ви тръгва по-леко и на печалба. Везните доста са се притеснявали по някои въпроси, време е да ги забравят и да работят с цялата си енергия за оползотворяването на шанса, даже да им се види малък. Ще се убедите съвсем скоро какъв потенциал крие, и пътища ви водят нагоре в кариера. Ако са за отдих, удоволствието е голямо.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В четвъртък вие и Козирози искате повече свобода на действие, пък и трябва да се признае – има условия за инициативността ви. Част от Скорпионите ще работят по отдавна готвени проекти, втори получават по-високи отговорности в службата, трети просто сменят екипа. Можете да разчитате на по-добро заплащане, а ако сте замислили финансови стъпки, ще ги реализирате с успех.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
И за вас четвъртък е хубав, вероятно ще успеете да прокарате по-отдавна обмисляни делови планове. Стрелците са темпераментни и търпението не им е сила, но за тези начинания са се готвили, убеждавали са колеги и познати. Е, времето за действие дойде, не отлагайте набелязани стъпки, скоро ще получите и доказателства: посоката е вярна. Още повече ако сте наблягали на обучение.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В четвъртък вие и Скорпиони предпочитате самостоятелни начинания в деловата сфера. Доста Козирози са ентусиазирани за изява и печалби, но все пак да не поемат необмислени рискове. Особено с финанси трябва да действате по-бдително, може да се наложи да преправяте в движение бюджета си, да проучвате пак и пак уж изяснени неща. Упоритостта ви е за уважение.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Задържат се влияния от сряда, възникват нови и нови възможности за изява. Само че Водолеите да се държат настрана от спорове и съперничества между колеги, познати, няма да им бъдат съдник. Ако можете да се възползвате от временно сътрудничество – ОК, ако не, не се поддавайте на съвети на близки нито по делови, нито по финансови въпроси. Изяснили сте се и ще пестите…

РИБИ (20.02 – 20.03)
В четвъртък и вашите дела тръгват добре, но не е време да задействате нови идеи и проекти. Навярно обвързаните Риби трябва да се съобразяват и с плановете на половинката, особено дамите имат немалко домакински грижи, задължения към роднини…Вечерта ще си дадете повече отдих, ще обсъдите техните проблеми. Мнозина залагат на пестеливост, и левчето ще им е ценно.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top