Дневен хороскоп за 4 януари

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В първите дни на 2016 г. под влияние на Везни няма да споделяте нашироко лични и делови проблеми. Пък и доста от околните са все още на празнична вълна, трябва време, за да се ориентирате кой е най-подходящият партньор за бизнес начинания. Група Овни ще се съсредоточат в рутинните си задачи, за умелата работа ще получат похвали, а в бъдеще ще мислят и за нова позиция.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Все още ви държи настроението от новогодишните празници, но е време за работа. Телците да не реагират остро на пропуски и грешки на колеги и партньори, с търпение и такт ще вкарат нещата в привичния ритъм. Някои няма да се вслушат в съвета, но от разправии не печелят, нито работата се облекчава. Ако ви е по-удобно, опрете се на посредници, важно е свършеното.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Следпразнично не бързайте да свършите много работа, ще сте по-полезни на колеги, познати и близки с компетентни съвети, с такт. Близнаците на драго сърце ще помагат на хората в кръга си, виждат, че и на другите им е трудно да влезнат в обичайния делничен ритъм. Само че не чакайте похвали или пък благодарност на мига. Бъдете бдителни към детайли, грешки ще се усложнят.

РАК (21.06 – 21.07)
Понеделник идва с доста делови възможности, но вие няма да бързате само за професионална изява и утвърждаване, имате и домашни задачи. Група Раци имат обещания към деца и близки, ако другите са изпълнили своите, наградата им ще бъде завидна. Е, с непослушни и некоректни бъдете строги, битовите грижи не са само ваши и семейството ви не бива да го забравя или да хитрува.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
До края на седмицата спокойно и търпеливо ще уреждате делови и лични въпроси. Ако не сте подготвили нещата сериозно и по-навреме, може да се наложи да платите по-скъпо за услуга или работата да се проточи. Лъвовете имат и доста покани за купони, на маса с приятели ще обсъждат нови проекти за бизнес. Не се изкушавайте от далавери, иначе вие ще се окажете на загуба.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
След толкова празници вас ви сърбят ръцете за работа, но дали сте планирали и организирали всичко с присъщата ви прецизност? Някои Деви не са и сега са припрени и по-резки към колеги, подчинени. В редица случаи е по-уместно да се вслушвате в техните забележки, да промените детайли в предварителния си замисъл. Усилвайте деловите обороти постепенно, здравето ви е по-уязвимо.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В понеделник сте по-дискретни за проблемите си, ще карате и Овни да не говорят много за своите. Някои Везни се притесняват за пари и партньорства, вероятно с поемане на нови ангажименти ще стабилизират бюджета си. Част от знака съчетават полезно и приятно – в компания или на почивка завързват познанства, полезни за работата, проучват потенциални пазари и съдружници.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Напрегнат понеделник, ако положите усилия – ще избегнете всеки повод за спор с колеги, клиенти, близки и пр. Скорпионите не печелят от разправии,
Ако пренебрегвате и съветите на по-компетентни или патили хора, ще се видите в нежелана позиция. Сега преговори вървят мъчно, притискат ви от разни страни, идват сметки. Ще се справите, не изневерявайте на принципи.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
И за вас понеделник е напрегнат, чакат ви отговорни дела, състезания и пр. Стрелците обаче са доволни от шанса си и ще хвърлят цялата си енергия и упоритост, за да ги оползотворят подобаващо. Бъдете по-снизходителни към колеги и познати, ако не работят със същото темпо, скоро ще наваксат. Разчитате на близки и приятели, харесват идеите ви и действат с вашия хъс.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Понеделник идва с доста изненади, не всички ще са ви приятни. Козирозите са се пазят от спорове с хора, които обикновено подкрепят идеите им. И да не са на една вълна днес, скоро ще уточнят ангажименти в общи начинания. Бъдете по-грижовни към техниката, ако действате в по-малко познато поле – искайте съвети от по-опитните професионалисти и ще бъдете доволни от свършеното.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Уж начало на нова работна седмица, а вие не можете да завъртите делата на бързи обороти. Водолеите да се пазят от колегиални интриги, с помощта на приятели ще изяснят отношенията, а ще решат и как да поправят стари пропуски и грешки. Обичате си професията и ще постигнете много, ако сте внимателни и упорити за изпълнение на замислите си. Бъдете по-бдителни!

РИБИ (20.02 – 20.03)
С новата година в деловата сфера се очертават промени, но вие май прекалено надавате ухо на слуховете. Колегите говорят какво ли не, обаче вие имате и професионална подготовка, и опит, за да се справите с къде по-отговорни неща. Рибите ще анализират обстоятелствата и ще си направят реалистична стратегия, а ако са и по-пестеливи, никакви обрати няма да ги засегнат зле.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top