Дневен хороскоп за 5 ноември

horoskopi

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Този четвъртък вие и Риби не споделяте радости и тревоги, влиянията се задържат и в следващите дни. Овните са склонни да правят стъпки, които изненадват околните, но за тях е важно да се чувстват добре и може да предпочетат работа с много пътуване или по-далече от досегашния екип. Вероятни са интересни запознанства, влиятелни хора оценяват уменията ви.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В четвъртък Лъвове ви подсказват да бъдете по-общителни, човек не живее само с работата и битовите грижи. Телците сега имат определен късмет, но сякаш не им са вярва, някои дълго са чакали подобен развой на делата си. Ами то пак не е късно да осъществите амбициозни проекти, може да е на път или да подготвите изяви на обществената сцена. Ако ви влекат купони, ще минат ОК.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
До следващия понеделник усилията ви дават щедър плод. Близнаците имат чудесни делови идеи, но като че ли не са твърде последователни в работата. Защо, нали сте сигурни в това, което искате и правите. С някои партньори може да се разделите сега, но си имате план и ако упорствате за изпълнение, резултатите ще са добри. А след време може пак да сътрудничите с тези хора.

РАК (21.06 – 21.07)
Хубав четвъртък, шефовете са благосклонни към ваши проекти или ви възлагат задачи, от които можете да извлечете и финансова изгода, и полза за кариерата. Раците ще намерят начин да зарадват и близките си с нещо, в редица случаи доста са чакали да им се усмихне късметът. Ще работите с хъс, но не се лишавайте от отдих, за да пазите добра форма, връзки с приятелите…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В четвъртък се отваряте за общуване не само по делови, а и по лични въпроси, може да привлечете и Телци за компания. Група Лъвове имат късмет в работа, идеите им харесват на колеги, партньори, сигурна е и подкрепата от влиятелни личности. Ще вложите и старание, и умения, и голям ентусиазъм в дейността, резултатите са завидни. Някои са влюбени и май това ги импулсира за кариера.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Мислите за нови делови партньорства, някои ще търсите до началото на следващата работна седмица. Други пък сами ще намерят Девите, околните забелязват старанието в работата им, компетентността и далновидността. Изказвате честно мнение, макар да горчи понякога. Ако са нужни промени в екипа, бързо привличате съмишленици. Шефове ви възлагат отговорни неща.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този четвъртък е по-добре да разчитате първо на себе си, а после на влиятелна закрила и приятелски услуги. По-пасивните Везни ще останат разочаровани, че околните бързо са забравили обещанията си за помощ в напрегнати ситуации. А можете да се справите с пречките сами, имате и знания, и находчиви идеи. И сега също ще успеете да привлечете съмишленици за интересните си проекти.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В четвъртък вие и Стрелци трябва да заложите на сътрудничество с околните. То и предложения за партньорство не липсват, но Скорпионите помнят кой колко коректен е бил към съвместни начинания в близкото минало. Няма да спорите, но и няма да прощавате неколегиално отношение. Деловият ви шанс расте, нещата тръгват ОК, вероятно и ще обедините усилия с по-читави хора.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този четвъртък като Скорпионите разширявате взаимодействието с колеги и познати. Някои Стрелци трябва да покажат малко по-голяма прецизност при уреждане на финансови въпроси, това е здравата основа на ефективната обща дейност. Ако вие се присъединявате към нов екип, следва доста да промените програмата си за свободното време, приятели и гаджета ще почакат за срещи…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Още ви държи вчерашното настроение, но май е по-уместно да бъдете по-скромни и старателни по задачите си. Доста Козирози разчитат на шанс и го имат, но като че ли твърде много се вслушват в съвети и претенции на околни. Не винаги е разумно, ако в някоя задача се провалите, признайте и бързо се преориентирайте как да действате, за да сте сигурни в по-високите резултати.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този четвъртък делата ви вървят добре, но не бива да влизате в спор с близки хора, нито да протакате начинания, ако сте се ангажирали с проект. Група Водолеи скоро ще трябва да се преориентират, шансът няма да е вечно с тях или все в една и съща дейност Мнозина по природа са си предвидливи, даже всичко да върви по мед и масло, имат резервни варианти за екипи и печалби.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В четвъртък вие и Овните не говорите много за проблемите си, вероятно трябва да бъдете по-стриктни към поетите ангажименти. Рибите ще усетят, че трябва да контролират амбиции и желания. Не е време да харчите много пари за моди и капризи, дори да сте влюбени. Късметът ви е сигурен в работата, но не е най-бърз. Добре, че шефове и познати ви ценят, ще помагат при пречки.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top