Дневен хороскоп за 5 октомври

Седмичен хороскоп октомври

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Динамично начало на деловата седмица, гледайте да не започвате спорове с колеги, партньори и клиенти, които обикновено харесват идеите ви. Сега група Овни имат по-добри условия за осъществяване даже на старите планове, ще помогнат и на своя екип да разшири дейността и да печели по-добре. Вечерта имате повод за почерпка, но не пилейте време и енергия, предстои още работа.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В понеделник като на Рибите работата ви е доста трудна, но старанието ви е голямо и ще бъде възнаградено. Едни Телци получават добри оферти за нов екип и дейност, втори подготвят самостоятелни инициативи. Бъдете много внимателни при изпълнение на отделните детайли, няма кой друг да ви подсказва грешите ли, не е ли по-разумно да чакате за разширяване на бизнеса.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Нова седмица – нов късмет, но за вас е по-добре да си дадете отдих, даже да вземете малък отпуск. Дори и да имате силна позиция и хубави идеи за работа, първо трябва да привлечете съюзници и сътрудници, да напасвате плановете си. Близнаците да не премълчават по-трудните задачи, неразбирателството, финансовия недостиг – с добри партньори ще намерят решение за проблемите.

РАК (21.06 – 21.07)
Понеделник ви настройва за общуване с колеги, познати и близки, но все пак и работата не е малко. Някои Раци кроят планове как да прехвърлят задачи на околните или да спечелят зад гърба им, но това няма да стане. Не давайте повод другите да се разколебават в коректността и професионализма ви, а засилете самовзискателността си, помагайте и те да се самоусъвършенстват.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Постепенно затихват финансовите ви грижи от края на септември. Мнозина да потърсят съдействие от Скорпиони, и те имат сродни проблеми, но по-леки. Лъвовете като Рибите ще се затворят в себе си, искат по-бързо да оправят нещата, да ги подредят по свой вкус. Не е зле, но има риск от преумора, така че се заемете с тонизиране и не бъдете максималисти. Приключвате дела, връзки.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Хубаво начало на деловата седмица, идеите ви бързо намират подкрепа, привличате за партньори и сътрудници компетентни и коректни хора. Колкото по-активни са Девите, толкова по-благоприятни за изявата им ще стават обстоятелствата, приятели и други близки ще се присъединяват към инициативите или ще им оказват ценни услуги. Поддържайте темпо, печелите.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В понеделник не бързайте с инициативи, има неясноти в деловата сфера, а и ако не сте подготвили своите идеи… Везните да потърпят, обстоятелствата ще се развият в тяхна полза, пък и вероятно някои от знака не са починали много добре и повече общуване с природата ще им е от полза днес. Ще се справите с финансите, тактично ще ориентирате и близките си към по-полезно действие.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Започвате седмицата с финансови въпроси, но те са къде по-малки от грижите на Лъвовете. Пък и Скорпионите усещат, че новите им инициативи няма как да подминат първоначалните обективни пречки, а и да не привлекат критики, завист от колеги и съперници. Ще се справите със ситуацията завидно, но е нужно търпение и дискретност. Мнозина разчитат на услуги и съвети от дами.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Предчувствате печалби, формата ви е ОК и ще се хвърлите за изпълнение на задачи, които макар епизодични, обещават приходи. Е, Стрелците да внимават за равномерното разпределение на отговорностите, ако са в екип, шефът ще оцени и организаторските им умения. Ако работата ви е свързана с някакво изкуство, земеделие, преработвателна промишленост, имате поле за действие.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този понеделник е редно да се ограничите в преките си задачи, работата ви може да предизвика и критики на колеги, клиенти, завистници да заплетат интрига. Доста Козирози ще се справят с нещата, тихо и кротко упорстват, стремят се да предвидят възможните рискове, некоректност и са максимално точни, поемат ли ангажимент. Не се претоварвайте, шефът цени усилията ви.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Началото на седмицата ви амбицира за делова изява и печалби, ала не е зле да не мислите само за висок пост, а за по-творчески характер на работата. Някои Водолеи трябва да се подготвят за сериозни промени в дейността си, ще имат шанс да се заловят с перспективни неща. Не се занимавайте с интригите в екипа, важно е какво можете, не какво говорят зад гърба ви. У дома ви обичат.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В понеделник вие и Телци упорствате по делата си, Лъвове също ви внушават да бъдете по-съсредоточени в работата. Рибите залагат на общителност, бързо привличат вниманието на шефове, партньори, клиенти. Това е чудесно, но е редно да бъдете и старателни, бързо да проличи, че има защо да ви се доверят. Някои май бързат само да спечелят, горделиви са и ще си навлекат излишен яд.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top