Дневен хороскоп за 5 септември

ОВЕН

Ще имате нужда от приятелска компания и от голяма доза любов. Време е за парти. Времето все още позволява повече волности и повече свобода. Отпуснете се и просто се забавлявайте. Позволете на детето във вас да се покаже.

ТЕЛЕЦ

Парите не са всичко, но те носят усещането за сила и могъщество, нали? А вие не можете да си позволите да не сте такива. Преценявайте, смятайте, но задължително отдайте внимание на малките радости в живота.

БЛИЗНАЦИ

Поели сте инициативата в свои ръце и без съмнение всичко ще организирате. И все пак малко нежност, разбиране, подкрепа от страна на другите биха направили живота ви по-приятен, по-малко тревожен и може би дори по-приказен.

РАК

Лесно ще се вълнувате за всякакви неща и съответно ще имате нужда от подкрепа и грижа. Един ден, в който можете да вдъхновите всички, благодарение на своите дълбооки чувства. Бъдете искрени и осъзнати, не прехвърляйте отговорността другиму.

ЛЪВ

Ще имате нужда да се чувствате спокойни и сигурни. Направете нещата така, че да ви дават стабилност. Бъдете търпеливи и се опитвайте да виждате отвъд формата, оценявайте съдържанието на нещата.

ДЕВА

Намерете време да помирите душата и тялото. Опитайте поне за час да изключите мислите, да спрете да се притеснявате за какво ли не и да се оставите на своето вътрешно, блажено АЗ.

ВЕЗНИ

Ще имате нужда да знаете, да научавате нови неща. Ден за движение, за пътуване. Не се застоявайте на едно място, движението ще ви накара да се чувствате живи и ще ви даде нови сили освен новите вълнения.

СКОРПИОН

Ясни и конкретни задачи, планове и цели, перфектни както винаги, но някаква вътрешна нужда от почивка ще се обади у вас. Не пренебрегвайте това тихо гласче, всяко нарушаване на ритъма разболява. Имате нужда да се отпуснете у дома, да поспите и да се поглезите, а и да не забравяме, че е събота все пак.

СТРЕЛЕЦ

Различният друг или другият като моя собствена проекция. Интересен ден, ще ви предизвиква към размишления и ще ви тласка към философски разговори. Все пак не се разсейвайте прекомерно.

КОЗИРОГ

Лятното настроение, усещането за свобода и безгрижие ще витаят около вас, а май трябва доста неща да подреждате. Имате нужда от помощ за цялата безкрайна домакинска работа. Потърсете я, открийте я и действайте, защото от това зависи душевното ви здраве.

ВОДОЛЕЙ

Нито да започнете, нито да завършите нещо. Какво пък, вие обичате разни такива малко пообъркани неща, които по някаква странна логика на вас са ви съвсем ясни. Днес просто ще имате нужда да се забавлявате и наистина – какво би могло да ви попречи.

РИБИ

Май е време да си дадете време без да мислите, поне за няколко минути. Имате цели, които в момента са толкова неясни, дори твърде идеалистични или малко мистични. По също толкова мистичен начин може да ги реализирате, но първо – сложете ред в чувствата си и изчистете мазето на душата.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top