Дневен хороскоп за 7 декември

horoscope-circle

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Понеделнишки делата ви не тръгват много добре, но не бива да се отпускате, да изпадате в меланхолия. Овните имат по-голям професионален капацитет, ако са по-внимателни – ще уловят подходящи шансове за нова изява, за по-значими промени в дейността си. Някои се чувстват жертва на колегиалните интриги, но щом се хванат с конкретни проекти, наистина стават непобедими.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този понеделник идва с доста делови ангажименти, в екип не са изключени интриги, затова помислете по-сериозно как да стабилизирате партньорствата. Телците ще засилят бдителността в работата и ще се предпазят от куп пречки, а вероятно си чертаят и доста амбициозни планове за изява и лични промени. С упорство ще постигнете целта, ала избягвайте да се хвалите с постигнатото.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В понеделник вие и Деви гоните кариера и доходи, но май за амбициозните ви проекти още не е дошъл момент. Близнаците да ловят шансовете в работата си, едни от знака са доста плахи за нови ангажименти, а всъщност имат сили да се справят. Други са по-колебливи, но дали клиентите и печалбите ще чакат? Дамите се радват на семейно разбирателство, мнозина укрепват и здравето си.

РАК (21.06 – 21.07)
От сряда гоните високи доходи, засилете бдителността за трудности. Група Раци доста ще се дразнят от интриги между колеги, бизнес партньори. Няма как да промените големи хора, гледайте да пренасочите дейността си в друга среда, да си осигурите повече самостоятелност. Ако няма как да смените кръг, изисквайте повече дисциплина, макар че и без това е ясно кой как ще реагира.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Началото на седмицата ви връща към делови проблеми от петък, не е изключено да не сте доволни от усилията на колеги, партньори, познати. Лъвовете умеят да организират екипи, но когато нещата не са на ниво, знаят да бъдат и строги. Все пак не прекалявайте, важно е да се запазят отношенията, отпускането е временно. Ако имате деца, отделете време да споделяте и с тях.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В понеделник вие и Близнаци сте амбицирани за изява и печалби, при вас трудностите са повече. Но и енергията на Девите е завидна, така че ще се справят със сложните задачи, и през ум да не им минава да се подценяват, да отстъпват. Ще видите, че и шансът е с вас, можете да използвате по-находчиво разни ситуации. Ако сте имали проблеми с тонуса и бюджета, бързо забравяте.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Трудно начало на седмицата, деловите проблеми не са малко. Някои Везни държат много на идеите и начина си на действие, ала колеги и клиенти може да не оценят високо това поведение. Бъдете по-гъвкави, а същевременно наблюдавайте как се държат и съюзници, и опоненти – не всички са искрени относно финанси. Не вдигайте пара, урокът е ценен и скоро ще го използвате.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В понеделник се очертават доста задачи, няма как да отклоните и молби за услуги. Скорпионите държат много на изявата си, хвърлят голяма енергия в служебни задължения, но да не очакват бързи печалби и похвали. Ако сте планирали смяна на работа, пътувания и пр., по-добре отложете, успех в тази насока изисква търпение. Помощ от дами ще ви топли, наистина са грижовни.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Понеделник носи и куп трудни задачи, и разни спънки при изпълнение на това, което е възложено на екипа. Стрелците виждат къде са пропуските на колеги, да им подскажат най-деликатно, че трябва да се хванат по-здраво с работата. Имате влияние и ще бъдете доволни от резултата, а бдителността ви ще носи плюсове и във вашата дейност. Някои настояват на идеите си, а не е от полза.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Задържат се влиянията от уикенда, не се изтъквайте много на преден план в екипа си. Едни Козирози разчитат на приятели и други връзки, но това няма да им гради авторитет между колегите, а сериозната работа. Втора група от знака са очаквали интересна професионална изява, сега рутината ги дразни, но няма как, ще поддържат всичко в завиден ред. Преминавате изпитанията за отличен.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
При вас се засилват влияния от събота и неделя, време е да ограничите дейността, а и някои отношения. Водолеите улавят най-различни възможности за изява и печалби, но ако са поели вече ангажименти… Начертали сте си точен план и работата не ви тежи, скоро ще се радвате и на искрени последователи. Това е чудесно, заедно можете да постигнете по-високи творчески резултати.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Днес и утре трябва да обмислите много внимателно деловата си стратегия, ако действате с партньори – съобразете се и с техните идеи. Група Риби искат да се наложат, но това няма да донесе полза нито за тях, нито за екипа. Силата ви е да привличате съмишленици – и колеги ще се отзоват, и началниците стават все по-благосклонни. Ако сте бдителни и скромни, ще извлечете и дивиденти.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top