Дневен хороскоп за 7 март

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Като в началото на месеца имате много работа, но все пак преценете задачите и силите си, не е уместно да се претоварвате. А и доста Овни ще изясняват отношения в екипа си, имат да помагат и на колеги, които са се попритеснили от трудностите в работата. Знаете как е в такива моменти, тихо и кротко ще правите каквото можете, хората няма да забравят благородния ви жест скоро…

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В понеделник не сте съвсем наясно с деловата обстановка, така че се придържайте към рутинните си задължения. За предпочитане е Телците да действат сами по идеите си, някои кандидати за сътрудничество не са точни, други нямат техния професионализъм. Намирате начин да се справите с трудностите, но се пазете от риск и протакане. Доходите са над очакваното.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Уж начало на делова седмица, а вие и Водолеите сте още в празнично настроение, заразявате и Везни с безгрижието си. Близнаците имат куп идеи за изява и печалби, но много се влияят от мненията в кръга си, май ще пропуснат някои добри възможности. Втори са упорствали по стар проект, имат нужда от пауза. Трети се хвърлят във флиртове, върви им, но все пак и делата са срочни.

РАК (21.06 – 21.07)
В понеделник ви се ще да свършите много работа, дали ситуацията не изисква повече търпение? Раците да не поемат големи натоварвания, не са в блестяща форма, трябва да се тонизират. От друга страна, хвърляте доста емоции за деловите проблеми, искрени сте, но не си помагате твърде, мъчно привличате и нова подкрепа. Не е време за раздаване на заеми, задоволявайте се с малко.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Хубаво начало на седмицата, а и вие сте настроени ведро, не правите сметка малко или много влагате в колективните дела. Лъвовете обаче да оценят обективно фактите, някои сътрудничества е добре да се реорганизират, екипи и партньорски кръгове да се стеснят, дейността ще върви по-ефективно. Ако става дума за начинания, привличате добра подкрепа в разработено вече поле.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Ведър понеделник, макар че в екипа се очертават доста и по-спешни задачи. Девите да не се тревожат кое как ще бъде свършено, а да разпределят работата и да дадат свобода на действие на колегите. Хората са съвестни, пък ако има по-неопитни, ще ги подкрепите дори да се налага да останете и извън работно време. Желанието да учите и да помагате влияе на околните повече от укори…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Понеделник е за работа, но в компанията на Близнаци и Водолеи се отпускате, някои се размечтават за забавления и купони. Други Везни се впускат в обсъждане на нови дела, идеите са хубави, ала с приказливци ще загубят ценно време за реализацията им. А знаете – който изпревари, той ще натовари, не се чудете дълго с коя задача да се хванете. Грешки заради изкушения за приходи.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Сега ви са нужни услуги, за да си свършите работата, без да каталясате от умора, а в близките дни тази помощ ще ви носи все по-голяма радост. Много Скорпиони си имат и лидерски амбиции, ала в началото на седмицата е редно да се включват в изпълнението на идеи, които дадат шефове или влиятелни познати. После ще получите препоръки или услуга, която помага за кариера.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Понеделник ви амбицира за делова изява и печалби, вероятно ще изберете възможностите за самостоятелна дейност. Стрелците могат да привлекат и сътрудници, но залагат на оперативността си, сериозните приходи. Е, щом ще работите без чуждо съдействие, отваряйте си очите на четири, има риск от пропуски, някои се държат като печалбари. По-добре да харчите благоразумно.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Тегаво начало на седмицата, искате бързо да свършите доста работа, а колеги и партньори май не щат да влязат в час. Козирозите да овладеят критичността, тя не помага особено за изпълнение на задачите им. Дали нямате оферти и за начинания извън обичайния кръг? Ако да, действайте в тази посока, печалби и усвоени умения ще ви радват, после ще купонясвате и със старите компании…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Понеделник или не, като Близнаците сте на вълна за купони и развлечения, ще приобщите и Везни. Водолеите да внимават, може да пропилеят добри делови шансове. Втори се водят по мнението на колеги, познати и роднини, това не е уместно сега, вероятно ще тичат след чужди пропуски и ще се уморят. Трети са влюбени, и да им покажат взаимност, трябва повече време за здрава връзка.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Труден понеделник, пречките в работата са доста, а вие обмисляте промени. Ами възползвайте се от случая – едни Риби трябва да потърсят защита на интересите си, втори да привлекат ново и по-влиятелно покровителство. Ще проучите въпросите задълбочено и ще направите стратегия, от която и други могат да извлекат полза, силите ви не са големи. Но подходът ви ще ви отличи.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top