Дневен хороскоп за 7 ноември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Връщате се към проблеми от средата на седмицата, но през уикенда едва ли можете да ги решите. Овните като Водолеите да не припират и Стрелци за начинания. Някои ще се поучат от Риби, тихо и кротко вършат работата си. Други обаче коментират проблеми и хора, може да се завърши интрига и те също ще бъдат потърпевши. Бъдете грижовни към тонуса си, а с половинката поделете отговорности точно.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През уикенда вие и Везни можете да бъдете по-отстъпчиви с колеги, клиенти и близки. Козирози ще подтикват Телците да се опират и на хора, с които не са в тесни отношения, а за работата е нужна дискретна информация, бързи услуги. На моменти околните не разбират поведението ви, но след време ще се убедят, че сте постъпили правилно. Особено за лични неща трябва да решавате сами…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Почивните дни са за лични неща, за които нямахте време в петък. Още повече че работата на доста Близнаци не върви много или виждат – към задълженията им се прибавя и усвояване на знания, умения. За пари сте спокойни, затова ще си позволите повече развлечения, пък и флиртове. Необвързаните може да паднат в капана на нечий чар, ала с думи за съжителство и брак да не се бърза.

РАК (21.06 – 21.07)
Хубав уикенд, макар че мнозина от знака предпочитат да се затворят в своите проблеми и радости. Раците ще се видят и с куп познати, някои от срещите ще дадат тласък за бъдещи изяви и партньорства. Ако дейността иска повече пътуване, бъдете внимателни, спазвайте всички изисквания за сигурност. Вече обвързани разчитат на обич и хармония, време е да планират с избраника си.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
И за вас уикендът е изпълнен с приятни преживявания, в работата нещата са добре, постъпленията също. Лъвовете имат идеи за по-амбициозни начинания, но дните са за отдих, а и те се чувстват уморени. Наистина защо да грохвате, та чак тогава да се сетите за почивка, срещи с приятели, удоволствия. Мнозина се радват на пълното разбиране с половинката, ще направят нещо да я изненадат.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Уж си изяснихте куп делови проблеми, а сега пак не се чувствате сигурни или спокойни за делата си. Шансът е на страната на Девите, нека да използват тази ситуация и да осъществяват смелите си планове без колебание. Някои смятат да действат на широк фронт, сега е важно да стабилизират дейност, връзки. И да не налагат мнение на близки, колкото и да е правилно.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Още не е време за някои изяви, като Телци следва да бъдете по-отстъпчиви с околни. И в понеделник Везните са подвластни на влиянието, някои направо не слушат съвети и изисквания на колеги, партньори, а после се чудят, че тяхната работа не се оценява. Бъдете взискателни към състоянието на уреди и помещения. И за личните неща не налагайте мнение на близките си.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Можете да си дадете малко отдих, не е време за по-мащабни дела. Но Скорпионите няма да пропуснат добри шансове за изява и доходи, ако такива се появят, а и ще използват паузата за уреждане на домашни и бизнес въпроси, може да е със съдействие на роднини, познати, съседи. Пазете се от клюки, може да ви подведат. За най-лични решения чужди съвети не трябват.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Уикендът открива нови делови възможности, но ако Овни и Водолеи ви притискат да бързате с решения, едва ли ще слушате съветите им. Стрелците са си прави, шансът им е добър, а пак изисква търпение, постоянство, разум. Ще намерите време за срещи с приятели – ще отморите, а и ще обсъдите важни неща. За необвързаните – запознанства и приятелства, забравят старите ядове…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Днес  като Телци ще разчитате на съдействие от хора, с които не сте били много близки. Козирозите влагат голямо старание по задачите си и това повишава уважението и доверието към тях, растат и доходите им. Вярно, има и дами, които им въртят номера, но няма да възпрат изявите им, шансът е с тях. Някои са влюбени, да не се отклоняват от плана за професионално израстване.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този уикенд ви изпълва с делова енергия, с Овни ще подтиквате и Стрелци да се хващат по-бързо за нови задачи. Водолеите да бъдат по-търпеливи, има риск да поемат ангажименти, които ще им станат досадни или ще ги отведат сред неприятни хора. Имате идеи, ще привлечете съюзници, а с приходите е редно да стабилизирате бюджета си. Необвързаните не правят компромис в любовта.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В събота ви се откриват добри делови възможности, няма да слушате Овни да си гледате почивката. Едни Риби ловят и най-малкия шанс за доходи, втори се мъчат да хитруват на гърба на партньори и клиенти. Няма да мине, не си разваляйте отношенията. Трети разчитат повече на връзки, не на труд, но сроковете са къси. Имате домашни грижи, там насочете сили, не във флиртове.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top