Дневен хороскоп за 8 декември

Седмичен хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Все още сте във властта на проблеми от четвъртък. Днес Овни и Козирози съсредоточават усилията си за решаване на финансови въпроси, а и имат шанс за печалби. Едни ще научат важна информация по линия на запознанства, втори разчитат на влиятелни покровители. Наистина ще ви помогнат, а и вие преценете по-точно партньорите, с някои отдавна се мъчите и като не върви…

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този вторник се заемате много старателно с делови и домашни задачи, но от Лъвове не очаквайте същото. Телците са трудолюбиви, сега добавят и голяма доза предпазливост, финансови проблеми усложняват отношения даже между приятели и роднини. Възникнат ли пречки, вие споделяте мнението си ясно, хората знаят, че могат да разчитат на помощта и обичта ви. Хубави изненади.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Във вторник упорствате до делови задачи, някои сте подготвили още миналата сряда. Близнаците като Водолеите имат възможност да стабилизират своите финанси с приятелска помощ, но да не коментират нашироко темата. По-добре засилете бдителността, околни ви предлагат разни хитрини, не е за вас. Част от знака да бъдат по-грижовни към тонуса си, да се съветват и със специалисти…

РАК (21.06 – 21.07)
Днес не се връщайте към проблеми от средата на миналата седмица. Рибите и Раците сега трябва да обмислят план за по-дългосрочно действие, откриват им се добри възможности за изява и печалби. Вероятно трябва да потърсите и други сътрудници, с близки отношенията не са твърде гладки. Не задълбавайте спорове, макар че трябва да укрепвате дисциплината, да е по-сигурен успехът.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Във вторник имате проблеми с партньори и финанси. Ако Телци ви призовават да сте по-работливи, няма да ви хареса. А и наистина Лъвовете трябва да си преценят точно сътрудниците, да помислят за по-сериозни икономии. Някои са влюбени и не ги е грижа твърде за такива проблеми, май ще объркат нещата. Други да отдъхват повече, а ако не са във форма – да се допитат до специалист.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Труден вторник, но и част от знака май не са преценили силите си и са се нагърбили с по-тежки задачи или не са се готвили подобаващо. Девите да се мобилизират, могат да направят повече, а и преодоляването на някои пречки им е добър урок. Ще го използвате доста в бъдеще, късметът все по-често ще ви се усмихва. Бъдете по-грижовни и укрепвайте по-системно здравето си.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този вторник Скорпиони ви придумват да бързате с някои делови стъпки, но вие сте на друго мнение. Аналитичните Везни не грешат, в работата е редно да се придържат към рутинни задачи, умерено темпо. Ако възникнат проблеми в кръга ви, помогнете да се усмирят страстите, да се намери компромис. Вие също имате нужда от такава подкрепа, но вървите бавно и славно към успехи.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Във вторник сте нетърпеливи за някои делови промени, но Везни няма да ви следват. Скорпионите да не изпускат шанса, ако имат лидерска роля – ще подтикнат цял екип да оползотворят откриващите се възможности, да претворят нови идеи и да постигнат добри печалби. Други май мислят повече за своята изява, и на тях случаят също ще им помага, старанието им е завидно.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Днес и утре не споделяйте проблемите си в широк кръг, а ако са финансови – направете план за ограничаване на разходите, вместо да се оплаквате. Група Стрелци смятат да пазаруват, но да обърнат внимание на функционалността на покупките, не на модата. Втори искат да променят семейното си положение, дано са преценили точно избраника, очертават се начални неразбирателства…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Във вторник като Овните гоните добри печалби, но понякога затъвате в детайли и не виждате чудесни шансове. Козирозите да обърнат повече внимание на новите си познати, може да им подскажат находчиви ходове, да им покажат професионални тънкости. С каквото се хванете, завършвате го докрай, сериозното ви отношение е гаранция, че ще привлечете още приятели.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този вторник имате доста делови и административни въпроси за уреждане, вероятно като Близнаците ще решите финансовите с предимство. Водолеите да бъдат по-дискретни за връзките си, околните няма защо да знаят кой колко им е близък, кой не е и особено ако трябва да търсите съдействие от овластените срещу далавери. В работата сте перфектни, обграждайте се с такава компания.

РИБИ (20.02 – 20.03)
От вчера обмисляте как да действате в деловата сфера, за да преодолеете някои наслояващи се проблеми. Рибите като Раците няма да искат да се връщат към стари идеи и уговорки, влиянията се задържат през следващите дни. Идва нова информация, вземете я предвид, ще привлечете и съюзници, но подбирайте добре. Не е изключено да се отдръпнете от предишния си кръг заради чувства.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top