Дневен хороскоп за 8 януари

ОВЕН (21.03 – 19.04)
За петък се очертават търсене на информация, пътища. Овните са си правили едни планове, но ситуацията налага да действат другояче. Околните доста ще мрънкат, подскажете им, че с песимизъм не помагат в работата. Ако екипът ви заложи на упорство, търпение и предпазливост – резултатът ще бъде по-висок. Ще наложите такова темпо, ако отстъпвате, само временно е, после наваксвате.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В края на тази делова седмица трябва да отделите повече време за отдих и срещи с близки, познати. Само че Телците се натъкват на трудности в работата и нали са си упорити, не се отказват да свършат всичко точно както са решили. Инатът не е уместен, потърсете нова информация, помощници. По-гъвкавите ще си спечелят закрила, признание, за някои са вероятни и по-големи покупки.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Трудни задачи се очертават за края на тази работна седмица, по-разумно е да поискате помощ от колеги, познати. Близнаците се притесняват за финансите си, но ще се види, че няма място за тревога. Не се колебайте дали да искате съдействие от околните за приключване на по-сръдкава работа, от епизодично сътрудничество може да стане сплотен екип. Запознанства с интересни хора.

РАК (21.06 – 21.07)
Петък е, има поводи за срещи с близки и познати, а работата не чака. Раците нека да планират по-рутинни задачи за деня, вечерта да се готвят за гости. Ще посрещате или ще ходите, вие си знаете, но хубавите събития трябва да се уважават. Е, на вас ще ви е напрегнато, но ще свършите неща, които колеги и клиенти първоначално май не оценяват, ала с времето ще разберат: важни са.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В петък като Везните се държите на заден план в службата и сред познати, но това не намалява печалбите ви нито със стотинка. Едни Лъвове са мечтали за самостоятелна изява, а се налага да приемат дейност в екип, по-сигурна е за приходи. Втори ненадейно получават шанс, който дълго са чакали и май се плашат. Временно е, ще щурмувате успеха. Не бързайте с лично обвързване.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Взискателни сте към близки, колеги и партньори, но сега е време да проявите строгост и към себе си. Девите мислят за отдих, ала работата в екипа не е довършена, да се хващат здраво със задачите, вместо да четат морал на друг. Упоритите усилия ще карат и останалите да бъдат дисциплинирани, прецизни, мнозина ще оценят майсторството и коректността ви, уважението ви стопля.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В петък по примера на Лъвове се държите на по-заден план, улавяте доста рискове в деловата сфера. Везните най-тактично да проучват ситуацията, наблюденията са единствено за лично ползване. Ще дойде време да си върнете за номерата, които са ви правили партньори, колеги и познати, държите на принципи, макар че не парадирате. Е, скоро ще се разбере: мерили сте точно.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Сега не се увличайте по примера на Стрелци да търсите по-доходни и престижни места, а новите си идеи не бързайте да споделяте. Скорпионите да действат в екип, това им е по-изгодно за момента. А и колегите в колектив по-бързо ще оценят професионализма, сговорчивостта, коректността. Шефовете също ще харесат стила ви на работа, скоро ще ви възложат по-отговорни неща.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Петък е, помислете как да организирате свободното си време, има поводи за срещи с познати. Някои Стрелци не обръщат внимание на планирането, като Скорпиони може да не останат доволни от купон. Втори дават предимство на желанията на домашните си, обсъждат проблеми. Изглежда ви, че бързо ще решите всички, а трябва да проявите търпение, постоянство, благоразумие.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В петък се връщате към стари делови идеи, но от Водолеи не очаквайте същото, вече обмислят нова стратегия. Група Козирози да изяснят отношения с шефове и покровители, от някои не очакват подкрепа. Ще намерите други, ще се справите и сами. Вечерта е за купони, но си знайте мярката, иначе вместо да отдъхнете, съвсем ще се преуморите и ще ви трябва дълга ваканция.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този петък се разминавате с близки Козирози – те държат на старите си делови идеи, а вие залагате нови проекти и стратегии. Водолеите да бъдат тактични, за да избегнат спорове с роднини и приятели. Някои обаче са влюбени, други пък се ентусиазират от неочакваните срещи и вести, няма да спазят препоръката. Засилете бдителността в делата, има скрити рискове, а шефове ви наблюдават.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Динамичен финал на деловата седмица. Рибите да внимават, вероятни са проблеми и ако бързат, само ще усложнят нещата с неумели действия. Част от знака си откриват пропуски, да ги наваксат или да поискат помощ от приятели, даже за изглаждане на колегиални спорове те ще им помогнат. И вие можете да направите нещо, за да облекчите хора в затруднение, а това ще ви зарадва.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top