Дневен хороскоп за 9 декември

Японски хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда делата ви тръгват добре, целите ви са високи и ще хвърлите доста енергия за постигането им. Повечето Овни са на оптимистична вълна и това не е лошо, но трябва да засилят и бдителността си, има риск от пропуски и щети. При това служебните ситуации са твърде променливи, предпазните мерки трябва да вземате бързо, да предвиждате ходовете на съперници и противници.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Тази сряда сте припрени да променяте нещата, но така ще породите спорове с околните и особено с Раци, току виж отношенията се усложнят. Телците да си гледат стриктно задачите, даже колеги и партньори да не харесват в момента плана им, скоро ще се уверят, че той е доходоносен. Не се бойте, ако загубите позиция или състезание, сега печелите друго или приходи надхвърлят разхода.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
До края на седмицата се трупат делови и лични проблеми, може да не споделяте даже с близки. Ако търсите съвет, бъдете по-дискретни, за да не тръгнат клюки. Близнаците сега са и по-резки, искат на мига да осъществят амбициозните си планове. По-добре засилете бдителността, а ако не сте доволни от колеги и партньори, не вдигайте шум и не бързайте с промени.

РАК (21.06 – 21.07)
В сряда няма условия за делови начинания, а вашата сдържаност и търпение дразнят Телци. Споровете може да се изострят. Затова е по-разумно Раците да се заемат с подготовката на предстоящите си проекти, да довършат рутинни задължения. Майсторството, с което работите, а и далновидността ви правят впечатление на влиятелни хора, обаче изчакайте те да предложат обща изява.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Тази сряда вие и Стрелци не споделяте подробности нито за проблемите си, нито за деловите идеи. Това е характерно и за Лъвове, които имат финансови грижи, но все пак сега мнозина няма да са без пари. Друг въпрос, че някои са влюбени и докато не подредят нещата, ще си пазят тайните. Ако планирате големи домашни промени и покупки, потрудете се лично, ще имате повече.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
До следващия понеделник обмисляте възможности за нова изява. Група Деви сега се натъкват на ред трудности в работата, няма да бързат по задълженията, преди да са търсили компетентен съвет от специалисти, мнение на уважавани хора. Така си е, не бива да правите пропуски, грешки. Някои не се чувстват в добра форма, да отдъхнат и да анализират нещата, после ще действат успешно.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Днес пред вас и Водолеи възникват нови шансове за изява и печалби. Само че Везните са благоразумни, няма да проявят припряност и да се хващат с неща, които не са подготвили грижливо. Добри сте в работата си, това е факт, ала е нужно да овладеете още умения, да покажете находчивост. И за това са нужни време, решителност, не се колебайте и не отлагайте уреждането на проектите.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Хубава сряда, макар че ви се ще нещата ви да се подреждат с по-голяма скорост. Скорпионите да не прибързват, сега е важно, че се справят със задачите си, а дребни услуги за колеги и познати заздравяват връзките им с хората. След време може да работите по съвместен проект, ще е доста доходно. Без дамски интриги няма да мине, обаче вие не се поддавате на манипулациите.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В сряда вие и Лъвовете сте съсредоточени в свои неща, при вас деловите проблеми като че ли са повече, а са и още от вчера. Стрелците да не се плащат нито от пречки, нито от много работа, ще действат оперативно и с настроение. Ще се справите с трудностите дори ако трябва да пътувате, да се свържете с нови съюзници. В доста случаи сега се задоволявате с по-малко, но в бъдеще…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Тази сряда често се налага да действате в екип по делови и обществени задачи. Козирозите са уважителни, но в процеса на работата няма как да не забележат, че другите са по-неорганизирани, несериозни или неумели. Ще се мъчите да помагате в каквото можете, наблегнете на предпазливостта, колеги и познати забравят за нея. С някои хора разбирателството укрепва, ще обмислите проект.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Сега усещате прилив на сили, като Везни получавате ненадейни оферти за изява и доходи. Група Водолеи дълго са се мъчили да преодолеят глупост и консервативност и екипа си, най-сетне се освобождават от спънките. Втори се заемат със самостоятелни проекти, които много им харесват, но дали ще се справят с всичко. Не пренебрегвайте желание на опоненти за мир, за помощ…

РИБИ (20.02 – 20.03)
Сряда е напрегната, възникват делови проблеми, поводи за спорове. Преди да критикуват другите, Рибите да помислят и те как не се вслушват в разумни съвети, как оскъпяват услуги, покупки с непредвидливост. Анализирате ли обективно фактите, че се справите по-добре с новите задачи, по много ще действате сами. Привличате внимание на по-влиятелни хора, ще се издигнете.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top