Дневен хороскоп за 9 март

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда вие и Стрелци се стремите към равностойно сътрудничество, помъчете се да намерите съюзници между колеги, познати. Някои Овни са постигнали наистина високи резултати в работата си, струвало им е нерви, усилия. Е, време е да направите нови планове, дори и да не са толкова мащабни, работата е интересна. Вкъщи посветете внимание на близки, радват се на вашата радост.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Сряда ви амбицира за изяви и постъпления, ще упорствате неотклонно по плановете си. Все пак Телците да не се престарават, колеги и познати може да се подразнят от това упорито преследване на кариера, а не е време да губите приятели. Ако сте си правили финансови разчети, изпълнявайте ги така, както сте обмислили, иначе ще пропилеете напразно пари, може да си докарате и яд.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За сряда сте си планирали добре делата, но ситуацията ще се развие така, че няма да е нужно да се връщате към стари идеи. И колкото повече енергия влагате в работата, толкова по-добри ще са резултатите, ще нарастват приходи, професионален имидж. Част от Близнаците може да усложнят отношения с близки, затова да бъдат тактични, търпеливи. Мислете за разходи, запаси и пр.

РАК (21.06 – 21.07)
В сряда имате и домашни, и лични неща за вършене, вероятно ще бъдете по-строги с колеги и роднини. А защо, особено вторите ще ви помагат на драго сърце, не правете от мухата слон и не се сърдете като децата. Раците ще успеят да се справят с деловите задачи, а и битовите не изостават и което е по-важно, околните също осъзнават колко е хубаво, когато действате по-съгласувано.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
До края на седмицата ще имате доста поводи да се видите с приятели на маса, но първо си свършете работата. Лъвовете, които много бързат, май ще объркат нещо, а и което е по-важно – сами ще нарушат обичайното си равновесие. Ако действате по-обмислено и прецизно, ще си спестите пропуски, пък и на чужди места ще се чувствате като у дома. Трудности има, а вие умеете толкова неща.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
От днес до петък се натъквате на доста трудности в работата. Девите, които започват нови начинания, са очаквали някои, но проблемът не е само в обективните пречки. Не се отпускайте дори да ви критикуват несправедливо, накрая ще се види кой е бил прав, кой крив. Действате ли в сплотен екип, резултатът ще е още по-добър, но понякога колегите са твърде предпазливи…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В сряда мнозина искат да работят в екип с колеги и познати, така биха изпълнили доста по-мащабни проекти, отколкото сами. Но и задачите не са прости, внимателно търсете с кого ще се допълвате, пасвате ли си като характери. Везните ще попаднат на подходящите хора и нещата ще тръгнат чудесно, някои партньорства могат да се превърнат в приятелство или любов.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Напрегната сряда, а и доста хора разчитат на услуги и помощ от ваша страна. Скорпионите, които имат някакви грижи около близки, ще насочат внимание там, като оправят нещата – ще работят спокойно и много ефективно, старите ядове бързо се забравят. Други чакат високи оценки на шефове, колеги, клиенти, днес се бавят и това може да ги подлъже да намалят деловото темпо.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В сряда по примера на Овни ще търсите равностойно сътрудничество, изяснявайте по-търпеливо делови проблеми. Група Стрелци се палят от нови идеи, но бъдещата дейност изисква да преодолеят и свои слабости, не са най-разумни при харчове, някои се включват в далавери. Не е за вас, а участвате ли в обществена дейност, по-голямата ви самокритичност влияе добре и на друг.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В сряда се пазете от спорове и особено с Риби, идеите им за делови промени са добри, макар и подранили. При Козирозите влиянията са от около седмица, да следят внимателно процесите в професионалната си сфера и да не критикуват много колеги, и по-добри да са от тях. Някои се увличат във флиртове, ала сега има риск от щети и в личен, а и във финансов план. Гледайте си своите задачи.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Тази сряда се стремите към взаимодействие с колеги, партньори и познати, но те се объркани, възникват спорни въпроси. Водолеите се пазят от разправии, ала често-често ги търсят като посредници за уреждане на нещата, споделят им ядове, искат съвети. Не се месете в чуждия живот, но ако можете – помагайте на хората, стъпка по стъпка ще укрепвате връзките си, работата ще потръгне.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В сряда сте амбицирани за творчество и печалби, обаче околните и особено Козирози не са на същата вълна. Възможни са спорове, Рибите да изчакат тактично и най-дипломатично да правят предложения. Дамите са настойчиви, но може да усложнят близки отношения. Господата да подготвят изпълнението на идеите си, но да не отстъпват позиции, а и да се радват на домашния уют…

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top