Дневен хороскоп за 9 октомври

Месечен хороскоп за ноември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В петък като Близнаците трябва да внимавате с харчовете, финансовите ви грижи са характерни около седмица. Доста Овни са готови да се хвърлят напред с главата срещу проблемите, но това не винаги ще бъде най-уместно. Попаднете ли в трудни ситуации, първо преценете можете ли да се справите, или ще отстъпите, околните не помагат, критикуват и дават неуместни съвети.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Хубав петък, но работата ви е доста или задачите вече са по-сложни. Колеги и познати ви наблюдават внимателно, така че не правете грешки в общуването нито ако ви критикуват, нито ако ви искат помощ. Някои Телци ще забавят темпото, трябва си време да търсят нова информация, услуги. Колкото по-стриктни сте, толкова повече ще ви помагат и ще се радват на успехите ви.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Този петък като Овните трябва да бъдат по-пестеливи и предпазливи при нови делови партньорства. Близнаците влизат в трудни битки и начинания, не може да се каже със сигурност чий ще бъде успехът. Но вие полагате толкова труд и старание, че няма да останете неоценени и без печалби. Дамите се радват и на чудесно разбирателство у дома, уверили са се: там е основата на щастието им.

РАК (21.06 – 21.07)
В петък като Девите мислите за пътуване, нови делови оферти може да ускорят заминаването. При повечето Раци има и друга възможност – за сега да се откажат от плановете си за самостоятелна изява и да се включат в някакво колективно начинание. Вярно, ще делят печалбата, но пък постъпленията са сигурни и редовни. Умеете да правите приятна атмосферата при работа в екип.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сега вие и Водолеи трябва да действате по-внимателно по плана си, възникват трудности, може би ще отложите пътища и срещи. Лъвовете като Рибите да не прибързват, паузата ще бъде полезна за уточняване на идеи, усвояване на умения и стабилизиране на екипи. Някои се боят да не изпуснат добър шанс, такъв риск има, но ако не сте сигурни в предприетото, той става и по-голям.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В края на деловата седмица като Раците мечтаете за пътуване, вероятно ще бъде за отдих, а общуването с близки ще улесни дейността ви през следващите работни дни. Сега Девите са добре с финансите, но ще се наложи да харчат и повече, някои неща не са подготвили добре, може да се наложат ремонти. Ако познати могат да помогнат, допитайте се, даже отношенията да не са топли…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Идва краят на работната седмица, но за вас денят носи добър шанс да се изявите, да спечелите. Група Везни получават предложения за друга дейност и екип, влиятелни хора смело подкрепят професионалните им идеи. И на старото място всяко ваше усилие се приема положително днес, начинанията ви бързо дават резултат. Стари пречки отпадат, не се колебайте, упорствайте в нещата.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Петък не е време за спорове и противопоставяне, макар че в работата има немалко поводи. Скорпионите да не се месят и в чуждите разправии, колеги, клиенти, познати, съседи все има какво да изясняват помежду си. Вие пък имате нужда от отдих, вкъщи и с близки ще свършите доста важни неща, ще обмислите предстоящи изяви. И за развлечения не е нужна голяма компания.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Уморителен петък, вероятни са разногласия в работата и личен план. Доста Стрелци май не искат да се съгласят с мнението на другите за общи начинания, струва им се, че околните не са наясно със ситуацията, не знаят и могат като тях. Дано не се надценявате, а и хич не е уместно да хитрувате зад гърба им, несполуката е сигурна. Господата да гледат вкъщи да е спокойно, там имат яд.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В края на деловата седмица задачите са повече, но вие ще упорствате и ще се стремите да усвоите и нови професионални умения, ако някъде ви се струва, че не успявате. Козирозите имат приятели, които ще помогнат, ала имат и други, стоварват им грижите си с непрекъснати оплаквания, песимизъм. Подкрепете ги както можете, нужни са такт и предвидливост, а не да влизате в тона им…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В петък трябва да действате съсредоточено като Лъвове по задачите си, а не да се месите в спорове на околните. Водолеите са изнервени от трудностите в своята работа, не са изключени и малки несполуки, които ги карат да упорстват още повече в насока, която не е продуктивна. Този инат не е уместен, нито героизъм, не обещава и печалба. По-благоразумните налучкват бързо друг път.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В края на деловата седмица като Лъвовете не бързате за нови начинания, ситуацията не е подходяща за инициативи. Пък и Рибите не са съвсем съгласни с мнението на колеги, партньори, близки, да не прикриват това зад уклончиви фрази. По-добре се гответе да действате при променени условия, мислете за самостоятелни проекти. Господата са щастливи, имат подкрепата на любимата.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top