Дневен хороскоп за 9 септември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда по примера на Водолеи се заемате много сериозно със задачите си, дори да са се струпали по-рутинни. Овните ще се справят с трудностите, не губят кураж, че нещата ще тръгнат по-успешно и леко. Хубавото е, че можете да разчитате на партньора си, а и той на вас, споделяте проблеми, радости, домашните са повече. Някои получават и пост, и условия за убедителна изява.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Чак до неделя трябва да действате енергично по задачите си, а и с оглед на добрите резултати за целия екип. Повечето Телци са пълни със сили и идеи, но дали не е редно да бъдат и по-гъвкави с околните, колеги и партньори също искат да се изявят. Второ, мнозина нека да бъдат по-пестеливи дори печалбите им да растат, да мислят за вложения. Дамите носят радост в обкръжението си.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Хубава сряда, макар че може да ви накара да промените плановете си, даже да тръгнете на път ненадейно. Близнаците се стремят към самостоятелни изяви и печалби, но случаят ще ги подтикне да действат в екип, с колеги или познати печалбите ще са по-сигурни, макар по-малки. Други от знака имат амбициозни проекти, да не бързат твърде с реализацията, първо да укрепят партньорствата.

РАК (21.06 – 21.07)
В сряда се пазете от спорове с близки, Лъвове едва ли ще се вслушат в съвета ви. Някои Раци имат добри идеи за изява и печалби, вероятно те са подходящи и за целия екип, но като не могат да привлекат на своя страна подкрепа днес… Работете по рутинните си задачи, не се включвайте в борба между групировки, а ако дами се мъчат да ви забъркат в интрига, реагирайте твърдо, но тактично.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Тази сряда Раци ви подтикват да избягвате спорове с близки, а вие едва ли ще обръщате внимание. Лъвовете като Козирозите не се чувстват високо оценени в работата и вкъщи, а хвърлят много енергия за изпълнение на задачите си напоследък. Тези влияния се задържат. Помагайте на другите, за бюджета си сте спокойни сега и е хубаво околните да ви покажат благодарност, уважение.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Добре е в сряда да се опирате на верни съмишленици и партньори. В редица случаи щедрият професионален шанс ще ви подскаже, че сте заобиколени от хора, интересуващи се само от своя личен прогрес. Девите, които работят в научната сфера, като че ли ще са по-пощадени от горчиви изводи. Действайте бдително, избягвайте спорове и уреждайте стриктно финансови задължения.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Чак до вторник се съобразявате с плановете и желанията на околните. И все пак Везните следват своите задължения и идеи, не винаги близки и колеги им подсказват най-вярното решение за кариера и печалби. Може и да ви мислят доброто, вие си преценявате по-точно всичко. Някои да изпипват внимателно детайлите, малкото недоглеждане може да провали продължителни усилия.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Тази сряда има доста проблеми в деловата сфера, на моменти може да ви дотежат и самата работа, и отговорностите в екипа. Скорпионите ще сторят добре да си отделят повече време за отдих, да се видят с роднини и познати, да поговорят откровено за нещата си. Другите може да помолят за услуга, ще помогнете от сърце. Съветите ви са искрени, пазите скъпите си хора от ядове.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В сряда вие и Козирози сте настроени за гости, срещи с приятели, има какво да обсъдите с повече хора. Доста Стрелци ще споделят интересни идеи за подобряване на производство, обществена дейност или домашен бит, бързо ще привлекат съмишленици и помощници за изпълнението. Център на екипа сте, но давайте на другите повече свобода, делата ще вървят още по-ползотворно.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Тази сряда като Стрелците може да тръгнете по гости и компании. Група Козирози като Лъвовете не се смятат достатъчно оценени в обичайната си среда и искат да променят нещата. Ами май следва да се съсредоточите в дейността си, да бъдете още по-самовзискателни за качеството на изявите си. Ще привлечете съмишленици, а новите ви идеи бързо ще завладеят околните.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Днес упорствате в работата си, а карате и Овни да не протакат рутинните задачи. Водолеите да бъдат много внимателни с финанси, едни хитруват на дребно, втори изглеждат на околните някак… стиснати. Ако сте стриктни по задължения, по-лесно ще се оправяте с личния си бюджет. Скоро може би ще печелите и повече, улавяте кои задачи са перспективни, но не прибързвайте.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В сряда виждате нужда от по-сериозни промени в дейността на екипа си, но не бива да налагате мнение на колеги и познати и да прибързвате с необмислени стъпки. Група Риби може да се натъкнат на по-сериозна съпротива от страна на околните, не им се ще да си развалят спокойствието. Няма да ви откажат от плана ви, обаче ако го направите по-приемлив и за другите, само ще спечелите.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top