Дните на Меркел са преброени, неонацисти овладяват Германия! (СНИМКИ И ВИДЕО)

12575923_1709592202590503_2044338538_n

Нацистките сили, мрачен спомен от миналото на хитлеристка Германия, отново набират огромна популярност след сексуалните атаки на мигранти срещу жени в Кьолн и на други места. Неонацистките движения вече открито изявиха нежеланието си да търпят безчинствата на поканените от канцлера Меркел бежанци и започнаха масови демонстрации, а едно от исканията им е узаконяването на продажбата на оръжие за самозащита на обикновените граждани.

Английското издание „Дейли Телеграф“ цитира Зигберт Дрьосе – лидер на популистката Евроскептична партия, който обави, че страната му се е променила драматично и завинаги, а дните на Ангела Меркел са преброени.

„Фрау Меркел въобще не я слуша главата!“, казва 46-годишният неонацист и сочи с показалец слепоочието си.

„Тя кани ислямистите от цял свят да дойдат тук в рая. Те прииждат неимоверно и когато доведат целите си семейства и станат 10 милиона, ще стане страшно. Толкова много млади мъже нахлуват в Германия и тестостеронът им е висок. Те нямат никакво уважение към жените, затова имаше и стотици сексуални посегателства по време на новогодишните празници в Кьолн. И не само аз мисля така, цената я плаща обикновеният германец“, допълва Зигберт Дрьосе.

Снимки: Дейли Мейл

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Един коментар

Top