Дни на семейството, хобито и модата от 25 до 29 март на Панаира в Пловдив

С много атракции, модни дефилета и награди за посетители ще бъдат съпроводени Дните на на семейството, свободното време, хобито и модата в Международен панаир Пловдив от 25 до 29 март 2015 година.

Гостите ще се забавляват и ще видят новости в лова, риболова, горското стопанство, туризма, градинарството, конфекцията, фризьорството и козметиката.

Маратонът стартира на 25 март с Международната изложбата „Природа, Лов, Риболов“. В нейната съпътстваща програма са включени демонстрации със соколи, стрелби с лък, арбалет и въздушно оръжие, разходки с пони в мини конната база, лекции за оказване на първа помощ на ранени диви животни.

Викторина с въпроси за природата и екологията е подготвила Федерация „Зелени Балкани“. Състезанието за знаещи ще бъде на 28 март от 12 часа, а победителите ще получат подаръци от Международен панаир Пловдив.

На следващия ден ще станат известни имената на тримата посетители, които ще спечелят наградите на Панаира: бинокъл Nikon Prostaff 5, риболовна раница Konger с принадлежности и карбонов прът Konger.

Почивка на море в чужбина и спа-уикенд у нас са наградите от томболата на Италианския фестивал на красотата и прическата, който започва на 27 март. Печелившите талони ще бъдат изтеглени в неделя следобяд.

Ревю с абитуриентските тоалети на дизайнерката София Борисова, подчинени на модната тенденция „Шоколад и канела“, ще даде старт на фестивала. А на финала ще има дефиле на най-актуалните бални прически, направени от световноизвестния стилист Руслан Татянин.

Виртуозът от Русия пристига в Пловдив с демонстрационна шоу-програма за абитуриентки и ще влезе в ролята на личен консултант относно визията за предстоящите балове.

Тя може да бъде допълнена с уникални бижута, показани на изложбата „Цветна пролет“, чието начало е на 25 март. На нея ще бъдат предложени идеи за украсата на дома за приближаващите празници Цветница и Великден, както и новости за градинарството и озеленяването.

Обновяването на гардероба за пролетта и лятото на достъпн и цени е възможност, която демонстрират участници в Европейския панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика, отварящ врати на 26 март. Те ще покажат дамски, детски и работни облекла и обувки.

Интересни туристически дестинации ще бъдат представени в Изложбата на общините. Маршрутите комбинират природни, исторически и културни забележителности в съседни райони.

Към свободното време са ориентирани и Международните киноложки изложби. Те ще бъдат открити с дефиле на елитни кучета от различни породи на 28 март от 11 часа и ще завършат на следващия ден.

Подобни статии

Top