Добра новина! Събраха парите за лечението на Ники от Пловдив

Благотворителната акция в подкрепа на болния от левкемия пловдивчанин Николай Попов приключи успешно. Необходимата сума бе събрана за половин година.

В „Кауза Ники“ се включиха хиляди хора, организираха се редица мероприятия, поставени бяха дарителски кутии в множество обекти. Ники успя да обедини всички, дори враждуващите агитки на Локо Пд и Ботев Пд, а кампанията за пореден път доказа, че хората са съпричастни.

Ето и цялото обръщение, което близките на Ники публикуваха в мрежата:

Мили хора,

днес, 11.07.2016г, 6 месеца и 7 дни след стартирането на дарителската кампания „Кауза Ники“, ние, родителите на Ники и организационния комитет на кампанията, казваме СТОП! Стоп на кампанията „Кауза Ники“! Защото всички 200 000 евро, до последния цент, вече се събраха!!! Събрахте ги вие, мили хора, познати и непознати, близки и далечни ни! Събрахте ги и ни доказахте, че няма невъзможни неща на този свят, когато те идват от Сърцето! Спираме нашата дарителска кампания „Кауза Ники“, но не спираме до тук…Доброто, което всички вие ни подарихте, ние ще се постараем да предадем нататък. Нашите дарителски кутии вече се предават на следващия нуждаещ се (благодарим от все сърце, макар и на края на кампанията, на рекламна къща Андрея’ Пловдив, които изготвиха огромна част от кутиите безплатно) – да, за съжаления има още нуждаещи се…Споделяме с вас страничката на 16-годишния Георги, за който от няколко дни тече кампания и решението на нашият организационен комитет да помогнем с каквото можем и за нейния успех, в който вярваме.

Зов за помощ: 16-годишният Георги се бори за живот

Ако някъде сме пропуснали да съберем суми от дарителски кутии поставени за Ники, много ви молим, свържете се с близките и майката на Георги от долупубликуваната страничка и преведете събраните парички за неговото лечение. Или, ако имате желание, поставете във вашите обекти нови дарителски кутии, този път за Георги…Доброто е заразно и вие ни заразихте…

Ще продължим да ви информиране за състоянието на Ники, който все още се намира в клиниката във Визбаден, под лекарски надзор.Скоро, с Божията помощ, се надяваме, че всички посттрансплантационни реакции ще отшумят и Ники ще може да се прибере в България жив и здрав!

Прегръщаме ви от все сърце…и се прекланяме пред всеки един от вас, подкрепил ни с добра дума, молитва, левче…Бъдете Благословени!

 

Подобни статии

Top