Добрият секс при мъжете зависи от професионалните успехи

От успеха в работата зависи какъв ще е той в леглото

Мъжете много обичат да се хвалят колко силни натури са, но в действителност са крехки създания, които трябва да бъдат обгрижвани с много внимание, за да цъфтят. Няма как иначе да си обясним как и най-малките несполуки моментално разстройват мъжката психика. За съжаление в такива моменти първо ще пострада сексът.

Мачовците винаги са преживявали най-тежко професионалните си проблеми. Тръгне ли на зле работата в офиса, сякаш небето се стоварва върху земята, както се плашеха в анимациите с участието на галския герой Астерикс. Небето, разбира се, си остава на мястото, но за сметка на това нещата в леглото сериозно зациклят. Мъжът задължително „омеква“, ако не му върви комуникацията с колегите.

В такива случаи само най-опитните дами успяват да извадят партньора си от тинята и да го накарат отново да заработи като добре смазана машина в леглото. Най-важното е да умеете да слушате, когато се оплаква партньорът ви и да не го пресирате с планове как да се справи с проблема.

По-добре го посъветвайте да се успокои, да забрави за проблема и да се наслади на вашите ласки. Номерът може и да мине. Ако не стане, ще чакате по-добри времена, за да си получите качествения секс.

Източник: vsekiden.com

Подобни статии

Top