Доброволци търсят цяла нощ Ивелин, все още няма следа

Сформирани групи от доброволци от смолянското село Смилян, цяла нощ издирваха изчезналият 20- годишен Ивелин Узунов, от който няма следа и вест от сутринта на 5 май.

Цяло село издирва 20-годишен младеж

Момчето е било забелязано последно в района на старата фурна в Смилян, след което му се губят дирите, съобщава Дарик

През нощта са обходени редица места, като се появила версия, че младежът е в Златоград, където тече празник на чевермето.

„Обърнахме всичко, целия град, но няма следа от него. Цяла нощ няколко групи и шест коли сме го търсили, но за съжаление няма резултат. Цяло село се е включило в издирвателната акция“, коментира кметът на Смилян Чавдар Червенков.

На този етап не може да се включат следови кучета в акцията, тъй като в нощта срещу 6 май в района се е изсипал сериозен дъжд и се предполага, че следите са размити. Според Червенков, хората продължават да търсят момчето, като днес усилията ще им бъдат насочени в района на селото и околностите му.

„Не мога да коментирам версии на този етап, никой не се е свързвал с бащата на момчето, той беше с нас цяла нощ“, добави Червенков.

Последно момчето е говорил с баща си, като му е казал, че върви към строителния му магазин. В последствие той не се появил, а телефонът му бил изключен. По принцип Ивелин е живял дълги години в София, но след развода на родителите му се прибра в Смилян с баща си.

Полицията също е на крак и издирва момчето. Всеки, който има информация за момчето, нека се свърже с органите на реда или с кметството в Смилян.

Подобни статии

Top