Дядо Коледа пристигна с карета на тържество в Асеновград

Дядо Коледа дойде в Асеновград

Традиционното коледно тържество, организирано от Община Асеновград, Центърът за обществена подкрепа и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, се проведе днес в ресторант „Амбелино“.

Коледната забава бе насочена за деца в риск, деца без родителска грижа и деца с един родител. Събраха се около 70 деца до 15 годишна възраст.

Организаторите споделиха, че целта на събирането е да се опитаме да бъдем сплотени и по-добри един към друг и то не само по празниците. За малчуганите и тяхното коледно настроение се погрижиха аниматорите, които играха и се веселиха с тях.

Всяко дете получи възможността да се превъплъти в любимия си анимационен или приказен герой, като дори бяха гримирани от аниматорите. Най-голямата радост за децата настъпи, когато пред ресторанта пристигна с карета Дядо Коледа и един огромен чувал с подаръци.

Белобрадият старец поздрави всички присъстващи деца и подари на всекиго по нещо. Който желаеше се повози и до Дядо Коледа в неговата карета. Всички деца с нетърпение очакваха да се насладят на атрактивната разходка, което си личеше и по блясъка в очите им.

 

Подобни статии

Top