Дядо с бастун и джобно ножче прати двама пияни в болница - DC news

Дядо с бастун и джобно ножче прати двама пияни в болница

Дядо с бастун наби двама пияни

82-годишен пенсионер от село Паничери е заподозрян в причиняване на телесни повреди на двама негови съседи. Вчера около 19.15 часа в РУ – Хисар било съобщено за сбиване в споменатото село. Веднага на мястото е изпратен полицейски екип, който прекратил побоя и изяснил обстоятелствата около него.

Според първоначалната информация свадата възникнала между петима посетители в заведение след значителна употреба на алкохол. Четирима местни жители на възраст между 31 и 49 години се сбили с 50-годишен мъж от Пловдив. В конфликта обаче се намесил и бащата на пловдивчанина – Г.К. /82 г./, който успял да рани двама от опонентите на сина си. С бастун пенсионерът нанесъл удари по главата и тялото на 31-годишен участник, а втори, на 34 години, порязал под дясната мишница с джобен нож.

Пострадалите мъже са били откарани в болница и след преглед са освободени за домашно лечение. Медицинска помощ е оказана и на пловдивчанина. Г.К. е задържан за 24 часа в ареста на районното управление. Срещу него е образувано досъдебно производство по чл. 131, ал.1, т.12 вр. чл. 130 от НК. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив. Работата продължават разследващи полицаи.

Подобни статии

Top