Евроколеж разби с 4:1 Раковски, Спартак направи 1:1 с Гигант - DC news

Евроколеж разби с 4:1 Раковски, Спартак направи 1:1 с Гигант

Евроколеж победи Раковски 2011 с 4:2 в контрола, играна в Оризари. Головете за колежани вкараха Костадин Бекяров, Иван Атанасов, Тодор Тимонов и Сезгин Четин. За Раковски 2011 точни бяха Иван Гендов и автогол на Николай Николов. На вратата на Евроколеж бе освободеният от Ботев (Пловдив) Стамен Бояджиев.

В 10 минута Христо Янчев изведе Сезгин Четин сам срещу вратаря Марио Белев. Стражът отби, но Костадин Бекяров добави за 1:0. Само две минути след това Тодор Тимонов центрира от фаул и Иван Атанасов с глава удвои за 2:0.

В 20 минута след далечен изстрел топката се удари в тялото на Николай Николов и излъга вратаря Стамен Бояджиев за 2:1. Малко преди края на първата част Ради Трендафилов центрира от ляво и Тодор Тимонов с глава вкара в далечния ъгъл на Марио Белев за 3:1.

През второто полувреме чак в края двата тима си размениха по още един гол чрез Иван Гендов за гостите и Сезгин Четин за колежани, който вкара с пета. Следващата контрола на пловдивчани е в сряда срещу Асеновец.

Спартак (Пловдив) и Гигант (Съединение) завършиха 1:1 в контролна среща, играна в град Съединение. Нападателят Андрей Атанасов вкара  единственото попадение за „гладиаторите“.

Снимка: football24.bg

Подобни статии

Top