Европейски и световни бийтбокс и брейк денс звезди в Пловдив (ВИДЕО)

streetmasters1

Европейски и световни бийтбокс и брейк денс звезди, заедно, на една сцена в подкрепа на кампанията „Продължи линията на живота си без дрога“.

Това ще се случи в рамките на най-големия уличен фестивал в България и Източна Европа- Street Masters, който се организира за трета поредна в град Пловдив. На 26 и 27 юни ще се състоят Европейско първенство по бийтбокс и Европейско по брейк денс, които ще минат под наслов „Продължи линията на живота си без дрога“.

Част от изпълнителите, които ще присъстват са Печенката, Skiller, световната шампионка по бийтбокс за 2015г. Кейла, брейк танцьора Димитър Божилов-Мако, както и много изпълнители от Англия, Белгия, Швейцария, Германия и др.

Фестивалът ще се открие с концерт по повод Световния ден за борба с наркотиците. В него ще участват най-добрите млади пловдивски артисти – Веси Бонева, Тодор Гаджалов, Стелиан Димитров, Liter Jack, рапърът 5 Стотака, който спечели хип-хоп награда за Дебют на 2014г, авторът и изпълнителят на хита „Дърта пияница“ – Радослав Михов и група Ni.co.

Концертът е своебразен финал на кампанията „Продължи линията на живота си без дрога“, която Plovdiwood Entertainment стартира на 18 септември 2014 г. и се превърна в една от най-мащабните кампании против наркотици, провеждани досега. В рамките на проекта се инициираха конкурси и събития свързани с тази тема, както и едноименна песен и видео клип, озаглавена „Линията на живота“.

Прилагаме линк към страницата на Street Masters.

Ето и програмата на фестивала:

Програма на Главна сцена:

26 юни:
17:30 Концерт под наслов „Продължи линията на живота си без дрога“.
Участват: Веси Бонева, Liter Jack, Тодор Гаджалов, 5 СТОТАКА и др.
18:30 – 22:30 Европейско първенство по бийтбокс за мъже и жени
Жури: Bee Low, SkilleR, Pe4enkata, Zede, Мако
Водещи: Део и Bee Low
17:00 – 21:00 Графити батъл – до Главна сцена

27 юни:
16:30 Записване за квалификации за Европейско първенство по брейкденс
17:30 – 18:00 Шоукейс на SkilleR и Pe4enkata
18:00 – 22:30 Европейско първенство по брейкденс в стиловете breakin` и
all styles
Водещи: Део и Хосе
17:00 – 21:00 Графити батъл – до Главна сцена

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top