Екстрасенс: Над Пловдив и България започва да се прояснява!

Хоризонтът над България започва да се прояснява от изток. Това заяви за DCNEWS  ясновидката Веселина Илиева. По думите й в момента цялата страна е все още на тъмно, но над нея започва изясняване от изток към запад.

Хората са недоволни от премиера Бойко Борисов, продължава с анализ на ситуацията у нас ясновидката. Според нея Борисов бил като окован във вериги, които сам не може да разкъса.

Една от светлите фигури сред членовете на правителството била тази на вицепремиера Томислав Дончев. Той имал шансове и в надпреварата за президент, ако кандидатурата му бъде издигната. Почти всички останали министри в кабинета обаче били затиснати от много задачи и нападки.

Президент ще стане мъж, който може да не бъде непременно от управляващата ГЕРБ. Има възможности държавният глава да бъде и от коалиционните партии, твърди ясновидката. След като встъпи в длъжност, държавата ще започне да излиза от тъмнината, в която се намира в момента.

ГЕРБ обаче ще продължи да затъва, прогнозира Илиева. Цялата партия изведнъж ще рухне заради скандални разкрития, които ще доведат до краха й.

На власт ще дойдат напълно нови лица, които ще получат кредит на доверие от народа.

Едва след това бъдещето на България ще се проясни и държавата ще започне да се възражда.

Именно нашата страна ще допринесе за възцаряване на световен мир, смята ясновидката. По думите й божествените сили ще осветят първо територията на България, а оттук светлината ще се разпространи последователно първо към южните ни съседки – Турция и Гърция, а след това към Македония, Сърбия, Словакия, Чехия, цяла Западна Европа, а впоследствие към Русия и Азия.

В тъмнина ще остане Северна Америка, а в Южна също ще се възцари светлината. Постепенно ще изсветлеят също Африка и Австралия.

Докато тези световни процеси траят, злите духове ще се унищожат помежду си. На практика те ще се капсулират и обезвредят взаимно. Едва след това ще се възцари мир на земята, смята екстрасенсът.

През 2016-та година България обаче ще продължи да крета едва-едва, тъй като политически и икономически сме в тежко положение. Все пак бъдещето се прояснява, отново подчерта ясновидката.

В Пловдив също има доста противоречия, обясни Веселина Илиева. Тя прогнозира сътресения по върховете на градската и държавна власт в града под тепетата.

Ясновидката обаче обясни, че центърът на Пловдив е изпълнен с положителна енергия, която черпи от миналото си и от божествената подкрепа. Именно от центъра градът ще започне да просветлява към периферията. Тази светлина ще изхвърли злото от града под тепетата.

Подобни статии

Top