Екшън с 5 червени картона в Първомай, бой с порнозвезда и замеряне с кебапчета!

Безобразно съдийство, пет червени картона, масов бой на терена, камъни и кебапчета летяха от трибуните и три точки за колежани… с тези думи може да се опише мача между Борислав (Първомай) и Евроколеж, завършил 1:2, съобщава fceurocollege.com.

Главният съдия Владо Недялков, с грешните си отсъждания, изцяло е виновен за грозните сцени станали в срещата от 24 кръг на Югоизточна „В“ група, която беше много важна за домакините, които се борят за оставане в групата. В 85-ата минута срещата беше прекратена заради масов бой и нахлуване на феновете на домакините при станалите грозни сцени на терена. Играч на Борислав заби лакът в лицето на футболист на Евроколеж и го свали на тревата. Колежанинът се изправи и му отвърна, след което играчите се счепкаха. От двете скамейки нахлуха да разтървават футболистите, а след тях слязоха от трибуните и част от много феновете на домакините. В резултат от мелето играч на пловдивчани е със счупена ръка на две места и претърпя тази вечер сложна операция. Междувременно резервни играчи на Евроколеж бяха замеряни от първомайци с камъни, кебапчета и кюфтета. След 15 минути двата щаба и охраната успяха да успокоят близо стотината души на терена и срещата се доигра.

Играчът на Евроколеж, който предизвика боя накрая, е станалият наскоро известен като порнозвезда в немски филми Николай Бончев, пише от своя страна fcborislav.com.  След като ситуацията се успокои, съдията Недялков показа червени картони на Йордан Томов, Николай Папазов от „Борислав“, Николай Бончев и Иван Атанасов от „Евроколеж“.

Така първомайският тим загуби мач от изключителна важност, но може да търси вината единствено в своята игра. А многобройната публика на градския стадион остана с лош привкус от изявите на противниковия отбор, за който понятието „феърплей“ в този мач бе чуждо. Още в 43-ата минута беше изгонен Мирослав Караилиев, който поиска обяснение от рефера Недялков за отсъжданията му.

Останалите срещи преминаха доста по-миролюбиво, като Марица победи с 2:0 Димитровград, а на стадиона бяха поставени кутии, в които се събираха помощи за спасяването на болния от рак 3-месечен Дилян.

Спартак (Пловдив) се наложи с категоричното 4:1 над Черноморец, а Асеновец загуби като гост на Розова долина с 0:1.

Снимки: fcborislav.com

Подобни статии

Top